Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?

Publicat: 12 Feb 2021 00:00

Dacă în curând absolviți, s-ar putea să vă întrebați „cât durează să găsiți un loc de muncă după absolvire?” Adevărul este că acest lucru va varia de la o persoană la alta și va depinde de o serie de factori. În această postare, vom prezenta unii dintre factorii care vă pot scurta timpul necesar pentru a găsi primul loc de muncă absolvent. În timp ce unii oameni absolvesc și aparent intră direct într-un loc de muncă absolvent, alții necesită mult mai mult, uneori până la un an sau chiar mai mult pentru a găsi un loc de muncă. Vremurile sunt dificile, încearcă să rămâi calm și să nu te chinui prea mult; nu uitați să vă luați timp să vă relaxați și să nu fiți în permanență în alertă. Ce zici să joci NetBet jocuri cazino sau să plasezi NetBet Pariuri online? De asemenea, ați putea încerca să faceți jogging sau să faceți mișcare. Ideea este că veți găsi un loc de muncă; și iată câteva sfaturi pentru a reuși puțin mai repede.

Obținerea de sfaturi despre cariere profesionale

Obținerea unui coaching de carieră absolventă poate reduce semnificativ timpul necesar pentru a găsi un loc de muncă după absolvire. Un motiv esențial pentru aceasta este că mulți absolvenți petrec mult timp doar aplicând pentru locuri de muncă greșite. Acesta este un comportament obișnuit pentru absolvenții care nu au nici o idee despre ceea ce vor să facă după universitate. Această abordare nu este eficientă, deoarece angajatorii caută în mod activ absolvenți care își pot articula în mod clar pasiunea și abilitățile pentru rolurile pentru care au solicitat.

Un antrenor de carieră absolvent vă poate ajuta să vă evaluați abilitățile și interesele în doar o oră și vă poate sugera roluri de absolvenți care vă vor fi potrivite. Odată ce cunoașteți titlurile postului pentru care să căutați și să aplicați, veți constata că timpul necesar pentru a găsi un loc de muncă după universitate va fi redus foarte mult. Există multe alte beneficii ale antrenorilor de carieră absolventă, care vor reduce semnificativ timpul necesar pentru a obține un loc de muncă bun absolvent.

Puteți merge fie la consilieri profesioniști în carieră, fie puteți întreba profesorii și consilierii de la universitatea dvs. Ați putea încerca, de asemenea, să consultați alți absolvenți.

Având experiență în muncă

Dacă sunteți absolvent care a câștigat deja experiență de muncă prin stagii, plasamente industriale, muncă plătită pe parcursul unui an decalat sau muncă voluntară, veți găsi probabil un loc de muncă absolvent mai repede decât omologii dvs. care nu au nicio experiență de lucru sub centură. Acest lucru se datorează faptului că, odată ce ați îndeplinit cerințele academice minime ale unui loc de muncă, veți fi evaluat în funcție de abilitățile dvs. Cel mai bun mod de a vă prezenta abilitățile în cererile de locuri de muncă și în interviuri este să vă referiți la experiența de lucru.

Angajatorii absolvenți caută cei mai pregătiți candidați la locul de muncă. Vor să fie încrezători că absolvenții pe care îi angajează vor prospera în cadrul rolului și al companiei. Dacă nu aveți nicio experiență de muncă, vă recomandăm să luați un loc de muncă cu jumătate de normă în timp ce căutați un loc de muncă cu normă întreagă într-un post de absolvent.

Crearea unui CV bazat pe realizări

Realizarea CV-ului absolvent direct de la universitate poate fi foarte dificilă. Mulți absolvenți fac greșeala de a se concentra prea mult pe academicienii lor decât pe abilitățile lor. Este vital să nu vă subliniați abilitățile, ci să evidențiați realizările pe care le-ați făcut. Acest lucru îi va oferi recrutorului un sentiment al valorii pe care ați putea să o aduceți companiei lor.

A fi încrezător în interviu

Dacă știți arta și știința pentru a performa foarte mult în interviuri, veți găsi un loc de muncă după absolvire mult mai devreme. Abilitățile de interviu nu sunt predate pe scară largă în timpul școlii sau al universității.

În medie, absolvenții petrec doar 37 de minute pregătindu-și interviurile. Nu este suficient timp pentru a vă pregăti în mod adecvat. Dacă nu te pregătești pentru interviuri sau nu investești timp în a te pricepe foarte bine la ele, îți vei îmbunătăți tehnica interviului în timp, de la feedback, încercare și eroare, totuși, luarea acestui traseu poate crește semnificativ timpul necesar pentru a obține un loc de muncă.

Solicitarea de locuri de muncă direct de la universitate poate fi extrem de dificilă, așa că sperăm că ați găsit acest lucru util și că vă va ajuta în căutarea unui loc de muncă absolvent. Amintiți-vă că este în regulă și, de fapt, vă sfătuim să cereți ajutor atunci când aplicați pentru locuri de muncă. Folosiți-vă conexiunile, încercați să faceți voluntariat în același timp în care căutați un loc de muncă, extindeți-vă rețeaua.

Trebuie sa citesti

Afla cand trecem la ora de vara in 2021!
Afla cand trecem la ora de vara in 2021!

Ora de vară presupune un ceas în minus de somn, motivul pentru care majoritatea dintre noi nu suntem mari fani ai modificării. Dar argumentele pentru această schimbare sezonieră țin de economie și nu mai au aceeași relevanță în societatea

5 Motive pentru care sa faci cadou iubitei tale o geanta Alluxuri
5 Motive pentru care sa faci cadou iubitei tale o geanta Alluxuri

Valentine's Day, Dragobete, 1 Martie, Ziua Femeii sau ziua ei de nastere, cu alte cuvinte, suficiente ocazii în care să-ți surprinzi iubita cu un dar original, prin care să-ți exprimi dragostea și afecțiunea pe care i le porți. Ca idee de cadou pentru astfel

Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele
Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele

Picioarele catifelate și netede sunt visul oricărei fete și femei, dar de la fantezie la realitate este cale lungă. Nesuferitele fire crescute sub piele , fenomen care poartă numele de foliculită sau Pili recurvati. Află de mai jos de ce te confrunți

Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat
Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat

Pentru multi dormitorul este cea mai importanta incapere dintr-o locuinta, motiv pentru care este important ca aceasta sa fie bine pusa la punct cu privire la orice detaliu. Cele mai mici sunt cele care fac diferenta, iar daca ne dorim sa ne odihnim asa cum se cuvine, pe langa niste saltele de

Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale
Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale

Ne aflam in plina pandemie, cand este indicat sa evitam cat mai mult zonele aglomerate si contactul cu alte persoane. Nu este de mirare ca in aceasta perioada numarul comenzilor online a explodat. Oamenii comanda online aproape orice, de la alimente, la produse cosmetice si pana la anvelope pentru

Teste Online

Test la geografie

Da-i click, joaca-te si vezi rezultatul!

mai multe »

Calculator Sarcina