Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?

Publicat: 12 Feb 2021 00:00

Dacă în curând absolviți, s-ar putea să vă întrebați „cât durează să găsiți un loc de muncă după absolvire?” Adevărul este că acest lucru va varia de la o persoană la alta și va depinde de o serie de factori. În această postare, vom prezenta unii dintre factorii care vă pot scurta timpul necesar pentru a găsi primul loc de muncă absolvent. În timp ce unii oameni absolvesc și aparent intră direct într-un loc de muncă absolvent, alții necesită mult mai mult, uneori până la un an sau chiar mai mult pentru a găsi un loc de muncă. Vremurile sunt dificile, încearcă să rămâi calm și să nu te chinui prea mult; nu uitați să vă luați timp să vă relaxați și să nu fiți în permanență în alertă. Ce zici să joci NetBet jocuri cazino sau să plasezi NetBet Pariuri online? De asemenea, ați putea încerca să faceți jogging sau să faceți mișcare. Ideea este că veți găsi un loc de muncă; și iată câteva sfaturi pentru a reuși puțin mai repede.

Obținerea de sfaturi despre cariere profesionale

Obținerea unui coaching de carieră absolventă poate reduce semnificativ timpul necesar pentru a găsi un loc de muncă după absolvire. Un motiv esențial pentru aceasta este că mulți absolvenți petrec mult timp doar aplicând pentru locuri de muncă greșite. Acesta este un comportament obișnuit pentru absolvenții care nu au nici o idee despre ceea ce vor să facă după universitate. Această abordare nu este eficientă, deoarece angajatorii caută în mod activ absolvenți care își pot articula în mod clar pasiunea și abilitățile pentru rolurile pentru care au solicitat.

Un antrenor de carieră absolvent vă poate ajuta să vă evaluați abilitățile și interesele în doar o oră și vă poate sugera roluri de absolvenți care vă vor fi potrivite. Odată ce cunoașteți titlurile postului pentru care să căutați și să aplicați, veți constata că timpul necesar pentru a găsi un loc de muncă după universitate va fi redus foarte mult. Există multe alte beneficii ale antrenorilor de carieră absolventă, care vor reduce semnificativ timpul necesar pentru a obține un loc de muncă bun absolvent.

Puteți merge fie la consilieri profesioniști în carieră, fie puteți întreba profesorii și consilierii de la universitatea dvs. Ați putea încerca, de asemenea, să consultați alți absolvenți.

Având experiență în muncă

Dacă sunteți absolvent care a câștigat deja experiență de muncă prin stagii, plasamente industriale, muncă plătită pe parcursul unui an decalat sau muncă voluntară, veți găsi probabil un loc de muncă absolvent mai repede decât omologii dvs. care nu au nicio experiență de lucru sub centură. Acest lucru se datorează faptului că, odată ce ați îndeplinit cerințele academice minime ale unui loc de muncă, veți fi evaluat în funcție de abilitățile dvs. Cel mai bun mod de a vă prezenta abilitățile în cererile de locuri de muncă și în interviuri este să vă referiți la experiența de lucru.

Angajatorii absolvenți caută cei mai pregătiți candidați la locul de muncă. Vor să fie încrezători că absolvenții pe care îi angajează vor prospera în cadrul rolului și al companiei. Dacă nu aveți nicio experiență de muncă, vă recomandăm să luați un loc de muncă cu jumătate de normă în timp ce căutați un loc de muncă cu normă întreagă într-un post de absolvent.

Crearea unui CV bazat pe realizări

Realizarea CV-ului absolvent direct de la universitate poate fi foarte dificilă. Mulți absolvenți fac greșeala de a se concentra prea mult pe academicienii lor decât pe abilitățile lor. Este vital să nu vă subliniați abilitățile, ci să evidențiați realizările pe care le-ați făcut. Acest lucru îi va oferi recrutorului un sentiment al valorii pe care ați putea să o aduceți companiei lor.

A fi încrezător în interviu

Dacă știți arta și știința pentru a performa foarte mult în interviuri, veți găsi un loc de muncă după absolvire mult mai devreme. Abilitățile de interviu nu sunt predate pe scară largă în timpul școlii sau al universității.

În medie, absolvenții petrec doar 37 de minute pregătindu-și interviurile. Nu este suficient timp pentru a vă pregăti în mod adecvat. Dacă nu te pregătești pentru interviuri sau nu investești timp în a te pricepe foarte bine la ele, îți vei îmbunătăți tehnica interviului în timp, de la feedback, încercare și eroare, totuși, luarea acestui traseu poate crește semnificativ timpul necesar pentru a obține un loc de muncă.

Solicitarea de locuri de muncă direct de la universitate poate fi extrem de dificilă, așa că sperăm că ați găsit acest lucru util și că vă va ajuta în căutarea unui loc de muncă absolvent. Amintiți-vă că este în regulă și, de fapt, vă sfătuim să cereți ajutor atunci când aplicați pentru locuri de muncă. Folosiți-vă conexiunile, încercați să faceți voluntariat în același timp în care căutați un loc de muncă, extindeți-vă rețeaua.

Trebuie sa citesti

Tipuri de traduceri pentru care este necesara colaborarea cu o agentie
Tipuri de traduceri pentru care este necesara colaborarea cu o agentie

In mod normal, un traducator bun este un specialist in unul sau mai multe tipuri de traducere, atat in traduceri tehnice, cat si in traduceri stiintifice, web, juridice, sau chiar in traduceri financiare. De fapt, in cadrul unei agentii exista specialisti in traduceri pentru fiecare din aceste

Tipuri de traduceri pentru care este necesara colaborarea cu o agentie
Tipuri de traduceri pentru care este necesara colaborarea cu o agentie

In mod normal, un traducator bun este un specialist in unul sau mai multe tipuri de traducere, atat in traduceri tehnice, cat si in traduceri stiintifice, web, juridice, sau chiar in traduceri financiare. De fapt, in cadrul unei agentii exista specialisti in traduceri pentru fiecare din aceste

Strategii prin care poti sa socializezi mai mult
Strategii prin care poti sa socializezi mai mult

E greu sa fii student in orice context, caci e o perioada pe cat de frumoasa, pe atat de plina de nesigurante, de multe ori lipsuri, timiditate si nerabdarea de a pune in practica ceea ce inveti teoretic, fara a putea, de cele mai multe ori, sa te angajezi intr-un loc de munca care sa te

Finette - pentru un somn odihnitor
Finette - pentru un somn odihnitor

Unul dintre cele mai importante aspecte care duc la o viata activa, este calitatea somnului. Acest moment este destul de neglijat, mai ales in perioada tineretii. Orele de somn sunt din ce in ce mai scurte din cauza petrecerilor si a volumului mare de proiecte de realizat. Anii de adolescenta vin

Stailer - programari la salon in orice zi
Stailer - programari la salon in orice zi

Vizitele la saloanele de înfrumusețare sunt destul de rare pentru unele persoane din cauza timpului și totuși, atunci când se decid să meargă nu pot găsi un loc liber. Tot acest proces de a te programa la salon necesită mult prea mult timp și

Teste Online

Esti sigur ca stii istorie? Te provoc la un test!

Esti foarte sigur pe cunostintele tale de Istoria Romanilor. Nu crezi ca te vei lovi vreodata de lucruri necunoscute. Never say never!
\r\n 

mai multe »

Calculator Sarcina