Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Publicat: 27 Oct 2020 00:00

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl adoră, dovadă fiind numărul mare de microbiști înrăiți care merg pe stadioane și fac spectacol.

În ceea ce privește pariuri sportive fotbal, românii care nu au mari cunoștințe despre domeniu pot să învețe cum să analizeze meciurile și să ia cele mai bune decizii citind predictii fotbal.

Cel mai mare avantaj pe care site-urile de pariuri sportive îl oferă pariorilor începători este prezența predicțiilor sportive realizate de analiști și pariori experimentați. Pentru a înțelege statisticile și a le folosi corect pentru a-ți creste șansele de câștig, ai nevoie de un framework cu care să le analizezi atent relevanța. Combinația framework – analiză corectă este tot ce ai nevoie pentru a analiza situația exactă a jocului, iar apoi a depista diversele tendințe pe baza cărora vei putea alege cele mai bune pronosticuri la pariuri sportive.

Tu decizi dacă vrei să vii cu propriul framework pe baza căruia să efectuezi propria analiză. Cei mai mulți pariori sunt de părere că dețin sisteme de pariere bazate pe un framework perfect și este la latitudinea ta să le folosești sau nu. Totuși, cel mai bine pentru pariurile pe termen lung este să îți creezi propriul tău framework pentru a avea șanse cât mai mari la pariuri sportive fotbal.

Cum folosești statisticile pentru a-ți crea propriul framework pentru predictii fotbal?

Frameworkul este o structură de bază care conține anumite tipuri de informații care folosite împreună sau separat te pot ajuta să ajungi la o concluzie. Frameworkul conține de obicei următoarele informații:

- Numărul de goluri marcate de echipa X acasă în poarta echipei Y;
- Numărul de goluri pe care echipa X le marchează în deplasare în poarta echipei Y;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le marchează în deplasare în poarta echipei X;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le marchează în deplasare în poarta echipei X;
- Numărul de goluri pe care echipa X le-a marcat împotriva echipei Y;
- Numărul de goluri pe care echipa X le-a primit de la echipa Y;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le-a marcat împotriva echipei X;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le-a primit de la echipa X;
- Jucătorii cei mai buni pe care ambele echipe îi au în teren;
- Jucătorii lipsă din cauza accidentărilor, suspendărilor sau a altor motive;
- În ce repriză au fost golurile marcate;
- Câștigătorul și pierzătorul fiecărui meci;

După cum ai observat, crearea propriului framework pentru a analiza informațiile disponibile este un proces destul de complicat. Chiar și în cazul a doar două echipe, există o mulțime de informații de luat în calcul și de analizat. Exemplul de mai sus este unul simplu, dar analiza este amplă și cât mai exactă.

Aceste informații au ponderi diferite în luarea unei decizii, așadar va trebui să decizi care „valorează” mai mult și care sunt primele de luat în considerare. Cele mai importante informații și ponturi fotbal de care ar trebui să ții cont sunt:

- Ø Numărul de goluri pe care Echipa X le marchează acasă – se crede că echipa gazdă are mai mulți fani acasă, presiunea este mai mare, dar echipa se simte bine pe propriul teren, astfel șansele de câștig cresc. Acest element influențează din punct de vedere direct proporțional.
- Ø Numărul de goluri marcate de Echipa Y în deplasare - se crede că echipa vizitatoare se află în dezavantaj și are șanse mai mici să înscrie goluri, astfel șansele să piardă sunt mari. Deci acest element influențează invers proporțional câștigul echipei X.
- Ø Cei mai buni jucători pe care ambele echipe îi au în teren – cu cât o echipă are mai mulți jucători buni în teren, cu atât șansele de câștig cresc. Deși aici sunt mai multe lucruri de discutat, cum ar fi posturile pe care sunt acei jucători, cum fac diferența sau ce contribuție aduc ei, acest factor este determinant direct proporțional cu câștigul unei anumite echipe.

Pentru a realiza predictii fotbal, va trebui să fii foarte atent la evoluția echipelor, să știi detalii despre jucători și să citești ponturile disponibile online. Toate acestea te vor ajuta să ai şanse mai mari de câştig.

Trebuie sa citesti

Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele
Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele

Picioarele catifelate și netede sunt visul oricărei fete și femei, dar de la fantezie la realitate este cale lungă. Nesuferitele fire crescute sub piele , fenomen care poartă numele de foliculită sau Pili recurvati. Află de mai jos de ce te confrunți

Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat
Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat

Pentru multi dormitorul este cea mai importanta incapere dintr-o locuinta, motiv pentru care este important ca aceasta sa fie bine pusa la punct cu privire la orice detaliu. Cele mai mici sunt cele care fac diferenta, iar daca ne dorim sa ne odihnim asa cum se cuvine, pe langa niste saltele de

Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale
Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale

Ne aflam in plina pandemie, cand este indicat sa evitam cat mai mult zonele aglomerate si contactul cu alte persoane. Nu este de mirare ca in aceasta perioada numarul comenzilor online a explodat. Oamenii comanda online aproape orice, de la alimente, la produse cosmetice si pana la anvelope pentru

Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau
Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau

Poate că nu mai sunt la modă scrisorile, dar noi credem că ar trebui să revină. Hârtia evocă sentimente pe care ecranele gadgeturilor nu le mai redau, iar actul de a scrie de mână are în el ceva intim pierdut în lumea tehnologiei. Ca să

Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?
Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?

Dacă în curând absolviți, s-ar putea să vă întrebați „cât durează să găsiți un loc de muncă după absolvire?” Adevărul este că acest lucru va varia de la o persoană la alta și va depinde de o

Teste Online

Viata Sf. Ioan Iacob

viata si evenimente mai importante

mai multe »

Calculator Sarcina