Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Publicat: 27 Oct 2020 00:00

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl adoră, dovadă fiind numărul mare de microbiști înrăiți care merg pe stadioane și fac spectacol.

În ceea ce privește pariuri sportive fotbal, românii care nu au mari cunoștințe despre domeniu pot să învețe cum să analizeze meciurile și să ia cele mai bune decizii citind predictii fotbal.

Cel mai mare avantaj pe care site-urile de pariuri sportive îl oferă pariorilor începători este prezența predicțiilor sportive realizate de analiști și pariori experimentați. Pentru a înțelege statisticile și a le folosi corect pentru a-ți creste șansele de câștig, ai nevoie de un framework cu care să le analizezi atent relevanța. Combinația framework – analiză corectă este tot ce ai nevoie pentru a analiza situația exactă a jocului, iar apoi a depista diversele tendințe pe baza cărora vei putea alege cele mai bune pronosticuri la pariuri sportive.

Tu decizi dacă vrei să vii cu propriul framework pe baza căruia să efectuezi propria analiză. Cei mai mulți pariori sunt de părere că dețin sisteme de pariere bazate pe un framework perfect și este la latitudinea ta să le folosești sau nu. Totuși, cel mai bine pentru pariurile pe termen lung este să îți creezi propriul tău framework pentru a avea șanse cât mai mari la pariuri sportive fotbal.

Cum folosești statisticile pentru a-ți crea propriul framework pentru predictii fotbal?

Frameworkul este o structură de bază care conține anumite tipuri de informații care folosite împreună sau separat te pot ajuta să ajungi la o concluzie. Frameworkul conține de obicei următoarele informații:

- Numărul de goluri marcate de echipa X acasă în poarta echipei Y;
- Numărul de goluri pe care echipa X le marchează în deplasare în poarta echipei Y;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le marchează în deplasare în poarta echipei X;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le marchează în deplasare în poarta echipei X;
- Numărul de goluri pe care echipa X le-a marcat împotriva echipei Y;
- Numărul de goluri pe care echipa X le-a primit de la echipa Y;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le-a marcat împotriva echipei X;
- Numărul de goluri pe care echipa Y le-a primit de la echipa X;
- Jucătorii cei mai buni pe care ambele echipe îi au în teren;
- Jucătorii lipsă din cauza accidentărilor, suspendărilor sau a altor motive;
- În ce repriză au fost golurile marcate;
- Câștigătorul și pierzătorul fiecărui meci;

După cum ai observat, crearea propriului framework pentru a analiza informațiile disponibile este un proces destul de complicat. Chiar și în cazul a doar două echipe, există o mulțime de informații de luat în calcul și de analizat. Exemplul de mai sus este unul simplu, dar analiza este amplă și cât mai exactă.

Aceste informații au ponderi diferite în luarea unei decizii, așadar va trebui să decizi care „valorează” mai mult și care sunt primele de luat în considerare. Cele mai importante informații și ponturi fotbal de care ar trebui să ții cont sunt:

- Ø Numărul de goluri pe care Echipa X le marchează acasă – se crede că echipa gazdă are mai mulți fani acasă, presiunea este mai mare, dar echipa se simte bine pe propriul teren, astfel șansele de câștig cresc. Acest element influențează din punct de vedere direct proporțional.
- Ø Numărul de goluri marcate de Echipa Y în deplasare - se crede că echipa vizitatoare se află în dezavantaj și are șanse mai mici să înscrie goluri, astfel șansele să piardă sunt mari. Deci acest element influențează invers proporțional câștigul echipei X.
- Ø Cei mai buni jucători pe care ambele echipe îi au în teren – cu cât o echipă are mai mulți jucători buni în teren, cu atât șansele de câștig cresc. Deși aici sunt mai multe lucruri de discutat, cum ar fi posturile pe care sunt acei jucători, cum fac diferența sau ce contribuție aduc ei, acest factor este determinant direct proporțional cu câștigul unei anumite echipe.

Pentru a realiza predictii fotbal, va trebui să fii foarte atent la evoluția echipelor, să știi detalii despre jucători și să citești ponturile disponibile online. Toate acestea te vor ajuta să ai şanse mai mari de câştig.

Trebuie sa citesti

Ce sa-ti cumperi de la reduceri din bugetul de student
Ce sa-ti cumperi de la reduceri din bugetul de student

Atunci cand ai la dispozitie un buget de student, in mare parte constituit din banii primiti de la parinti si, poate, un salariu dintr-o slujba part-time, trebuie sa te gandesti cu atentie ce vrei sa cumperi si mai ales cand vrei sa cumperi. Campaniile de reduceri de pret din timpul iernii iti

Credite accesibile studentilor
Credite accesibile studentilor

Perioada studenției este una dintre cele mai frumoase în viața unui om. Este o perioadă plină de experiențe noi, de însușire de informații și noi abilități. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă dificilă, în special

De ce nu este bine sa pregateasca parintii gustarea pentru scoala
De ce nu este bine sa pregateasca parintii gustarea pentru scoala

Una dintre cele mai vechi amintiri ne duce departe înapoi pe firul timpului, în copilărie, când un prichindel cu ochii cârpiți de somn primea de la mama pachețelul cu mâncarea de la grădiniță și apoi de la școală. Dorind să

Ce ar trebui sa ia in considerare studentii atunci cand inchiriaza o locuinta
Ce ar trebui sa ia in considerare studentii atunci cand inchiriaza o locuinta

Cand esti student in alt oras fata de cel natal, inchirierea unei locuinte confortabile la un pret rezonabil este un aspect foarte important. Totusi, din dorinta de a face economii sau de a rezolva aceasta chestiune cat mai rapid, multi tineri ajung sa se confrunte cu diferite situatii relativ

Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte
Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte

O vacanță la munte nu reprezintă doar o binemeritată doză de aer curat, de pace și de liniște, dar și o ocazie de a te bucura cu gașca sau cu familia de peisaje spectaculoase, aventură și neprevăzut. Iar vacanțele de iarnă de la

Teste Online

Varianta 041 informatica

Varianta 041 informatica

mai multe »

Calculator Sarcina