Sfaturi pentru a juca la SuperEnalotto

Publicat: 01 Iul 2020 00:00

Cu siguranță știți câte numere SuperEnalotto trebuie să alegeți pentru a câștiga. Știți, de asemenea, unde și când au loc extragerile SuperEnalotto și care sunt șansele de a câștiga la această loterie. Cu toate acestea, există încă câteva sfaturi pentru a juca la SuperEnalotto, care vă vor ajuta să câștigați mai mult la acest joc.

De exemplu, probabil ați auzit de extragerea SuperStar. Totuși, nu toată lumea decide să ia parte la acest joc suplimentar, deoarece ar trebui să plătească pentru participare. În realitate, plata acestei opțiuni este foarte plină de satisfacții, ceea ce înseamnă că este o idee bună să participați astăzi nu doar la o extragere standard SuperEnalotto, ci și la o extragere SuperStar.

O extragere SuperStar vă oferă posibilitatea de a alege încă un număr. Dacă ghiciți corect acest număr, veți putea să obțineți bani chiar dacă nu ați ghicit deloc niciun alt număr (așa cum știți, o versiune standard a SuperEnalotto necesită ghicirea a două numere principale pentru a obține un premiu minim). În plus, veți putea câștiga bani pentru ghicirea corectă a unui număr Superstar și a unui număr principal.

O altă latură pozitivă a jocului SuperEnalotto cu un număr SuperStar este posibilitatea multiplicării majorității premiilor la loterie. Ghicirea a trei numere principale și un număr SuperStar va multiplica un premiu standard din această categorie de o sută de ori. Același lucru va fi și cu premiul acordat pentru ghicirea a patru numere principale. În cazul în care, de asemenea, ghiciți corect un număr SuperStar, veți obține de o sută de ori mai mult. Premiul plătit pentru ghicirea a cinci numere principale este multiplicat de 25 de ori, dacă ghiciți și un număr SuperStar.

Nu uitați că un număr SuperStar este util și pentru câștigătorii premiilor celor mai mari câștiguri. Astfel, un câștigător al unui premiu la al doilea nivel primește un milion de euro suplimentar, iar câștigătorul unui jackpot poate spera la două milioane de euro în plus. Toate acestea sunt posibile dacă alegeți un număr SuperStar corect.

Acum, puteți vedea că participarea la o extragere SuperStar este extrem de profitabilă. Vă oferă un premiu garantat și vă ajută să câștigați și mai mult.

Un alt sfat important pentru a juca SuperEnalotto este verificarea rezultatelor anterioare ale acestui joc de loterie. Ar trebui să analizați întotdeauna italia superenalotto 6 90 rezultate chiar dacă nu ați participat la o extragere anterioară. Istoricul rezultatelor la loterie vă va arăta numerele frecvente sau rare din joc. Astfel, veți ști ce să utilizați în combinația dvs. de numere în timpul următoarei extrageri la SuperEnalotto.

Acum, puteți înțelege cum funcționează SuperEnalotto. De asemenea, este important să știți că, spre deosebire de multe alte loterii, nu există un plafon al jackpot-ului la SuperEnalotto, ceea ce înseamnă că jackpot-ul crește continuu înainte de a exista un câștigător al celui mai mare premiu la loteriei. Alegeți numerele dvs. norocoase la SuperEnalotto, alegeți un număr Jolly și nu uitați de un număr SuperStar, care cu siguranță vă va aduce noroc!

Trebuie sa citesti

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata
Cum sa te simti ca acasa in camera inchiriata

A mai ramas putin timp pana cand vei incepe facultatea, iar daca te muti intr-un alt oras, trebuie sa-ti asiguri tot confortul. Camera inchiriata, fie ca se afla intr-un camin sau ca este vorba de o garsoniera, te poate face sa te simti ca acasa. Iata cateva trucuri pentru a nu te simti ca un

Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!
Viata de student - Iata TOT ce trebuie sa stii despre dragoste, sex si romantism in facultate!

Pe langa cursuri, planuri de cariera si alte provocari academice, viata sociala si cea sentimentala sunt extrem de importante pentru orice student. Acesta este momentul in care iti poti intalni marea dragoste sau, dimpotriva, sa ai parte de multe si dureroase dezamagiri. Cel mai probabil te vei

Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche

Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de

Teste Online

Lucrare scrisa la istoria romanilor

Test - istoria romanilor

mai multe »