Sfaturi pentru a juca la SuperEnalotto

Publicat: 01 Iul 2020 00:00

Cu siguranță știți câte numere SuperEnalotto trebuie să alegeți pentru a câștiga. Știți, de asemenea, unde și când au loc extragerile SuperEnalotto și care sunt șansele de a câștiga la această loterie. Cu toate acestea, există încă câteva sfaturi pentru a juca la SuperEnalotto, care vă vor ajuta să câștigați mai mult la acest joc.

De exemplu, probabil ați auzit de extragerea SuperStar. Totuși, nu toată lumea decide să ia parte la acest joc suplimentar, deoarece ar trebui să plătească pentru participare. În realitate, plata acestei opțiuni este foarte plină de satisfacții, ceea ce înseamnă că este o idee bună să participați astăzi nu doar la o extragere standard SuperEnalotto, ci și la o extragere SuperStar.

O extragere SuperStar vă oferă posibilitatea de a alege încă un număr. Dacă ghiciți corect acest număr, veți putea să obțineți bani chiar dacă nu ați ghicit deloc niciun alt număr (așa cum știți, o versiune standard a SuperEnalotto necesită ghicirea a două numere principale pentru a obține un premiu minim). În plus, veți putea câștiga bani pentru ghicirea corectă a unui număr Superstar și a unui număr principal.

O altă latură pozitivă a jocului SuperEnalotto cu un număr SuperStar este posibilitatea multiplicării majorității premiilor la loterie. Ghicirea a trei numere principale și un număr SuperStar va multiplica un premiu standard din această categorie de o sută de ori. Același lucru va fi și cu premiul acordat pentru ghicirea a patru numere principale. În cazul în care, de asemenea, ghiciți corect un număr SuperStar, veți obține de o sută de ori mai mult. Premiul plătit pentru ghicirea a cinci numere principale este multiplicat de 25 de ori, dacă ghiciți și un număr SuperStar.

Nu uitați că un număr SuperStar este util și pentru câștigătorii premiilor celor mai mari câștiguri. Astfel, un câștigător al unui premiu la al doilea nivel primește un milion de euro suplimentar, iar câștigătorul unui jackpot poate spera la două milioane de euro în plus. Toate acestea sunt posibile dacă alegeți un număr SuperStar corect.

Acum, puteți vedea că participarea la o extragere SuperStar este extrem de profitabilă. Vă oferă un premiu garantat și vă ajută să câștigați și mai mult.

Un alt sfat important pentru a juca SuperEnalotto este verificarea rezultatelor anterioare ale acestui joc de loterie. Ar trebui să analizați întotdeauna italia superenalotto 6 90 rezultate chiar dacă nu ați participat la o extragere anterioară. Istoricul rezultatelor la loterie vă va arăta numerele frecvente sau rare din joc. Astfel, veți ști ce să utilizați în combinația dvs. de numere în timpul următoarei extrageri la SuperEnalotto.

Acum, puteți înțelege cum funcționează SuperEnalotto. De asemenea, este important să știți că, spre deosebire de multe alte loterii, nu există un plafon al jackpot-ului la SuperEnalotto, ceea ce înseamnă că jackpot-ul crește continuu înainte de a exista un câștigător al celui mai mare premiu la loteriei. Alegeți numerele dvs. norocoase la SuperEnalotto, alegeți un număr Jolly și nu uitați de un număr SuperStar, care cu siguranță vă va aduce noroc!

Trebuie sa citesti

Ce sa-ti cumperi de la reduceri din bugetul de student
Ce sa-ti cumperi de la reduceri din bugetul de student

Atunci cand ai la dispozitie un buget de student, in mare parte constituit din banii primiti de la parinti si, poate, un salariu dintr-o slujba part-time, trebuie sa te gandesti cu atentie ce vrei sa cumperi si mai ales cand vrei sa cumperi. Campaniile de reduceri de pret din timpul iernii iti

Credite accesibile studentilor
Credite accesibile studentilor

Perioada studenției este una dintre cele mai frumoase în viața unui om. Este o perioadă plină de experiențe noi, de însușire de informații și noi abilități. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă dificilă, în special

De ce nu este bine sa pregateasca parintii gustarea pentru scoala
De ce nu este bine sa pregateasca parintii gustarea pentru scoala

Una dintre cele mai vechi amintiri ne duce departe înapoi pe firul timpului, în copilărie, când un prichindel cu ochii cârpiți de somn primea de la mama pachețelul cu mâncarea de la grădiniță și apoi de la școală. Dorind să

Ce ar trebui sa ia in considerare studentii atunci cand inchiriaza o locuinta
Ce ar trebui sa ia in considerare studentii atunci cand inchiriaza o locuinta

Cand esti student in alt oras fata de cel natal, inchirierea unei locuinte confortabile la un pret rezonabil este un aspect foarte important. Totusi, din dorinta de a face economii sau de a rezolva aceasta chestiune cat mai rapid, multi tineri ajung sa se confrunte cu diferite situatii relativ

Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte
Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte

O vacanță la munte nu reprezintă doar o binemeritată doză de aer curat, de pace și de liniște, dar și o ocazie de a te bucura cu gașca sau cu familia de peisaje spectaculoase, aventură și neprevăzut. Iar vacanțele de iarnă de la

Teste Online

Test clasa a 6 a

Un concurs usor si distractiv

mai multe »

Calculator Sarcina