E-Advertising ? experti in utilizarea tehnicilor White Hat SEO
calendar_month 11 Nov 2015, 00:00
Ca si in alte domenii si in SEO exista mai multe tactici care pot fi utilizate de catre specialisti in vederea optimizarii pozitionarii unui site in randul primelor rezultate pe Google. In esenta, aceste tactici pot fi impartite in doua categorii, White Hat SEO si Black Hat SEO. La fel, ca in filmele americane vechi, baietii buni poarta palariile albe si baietii rai palariile negre. Asemanator, exista si diferenta dintre tacticile sanatoase si etice fata de tacticile lipsite de etice, sau corupte.

In prezent, concurenta apriga dintre antreprenori a determinat o imbunatatire continua a tehnicilor de a ajunge la cele mai garantate rezultate. Aceasta este motivul pentru care antreprenorii se afla in cautarea unor moduri exclusive si, in acelasi timp, rentabile, pentru consolidarea continua a afacerii pe internet. De aceea, la nivelul industriei SEO din Romania existe numeroase companii care promit rezultate garantate. Atrasi fiind de aceste rezultate garantate, majoritatea antreprenorilor pot cadea intr-un miraj. Mai exact, acestia pot avea rezultate imediate prin implementarea unei strategii SEO, insa acestea vor avea efect doar pe termen scurt.

White Hat SEO – cea mai sanatoasa si profitabila cale pentru SEO

Astfel de situatii sunt intampinate in cazul in care strategiile SEO aplicate includ tehnici Black Hat SEO. Desi, pot parea atractive prin prisma unor rezultate imediate, acestea pot fi rapid intoarse, prin rezultate negative. Ca o chestiune de realitate, What Hat SEO este o tehnica de marketing care se concentreaza exclusiv pe obtinerea unui loc din primele pozitii din rezultatele de cautare si atragerea unui trafic natural, prin intermediul cautarilor organice si neplatite. Aceasta tehnica fac referire la utilizarea unor metode si instrumente agreate de Google. Pe masura ce sunt respectate regulile Google, cu atat mai mult creste posibilitatea unor imbuntatiri ale ierarhiei rezultatelor din cadrul cautarilor pe Google in cel mai scurt timp posibil, cu efect pe termen lung.

E-Advertising – agentie SEO bazata doar pe tehnici agreate Google

Despre tehnicile abordate, Eugen Sotropa, CEO la E-Advertising prezinta succint modul de abordare al echipei sale: Expertii E-Advertising sunt concentrati exclusiv spre furnizarea celor mai bune profesioniste strategii SEO astfel incat obiectivul nostru este imbunatatirea relevantei pe Google pe termen lung. Din acest motiv, acordam atentie ridicata tehnicilor White Hat SEO, intrucat acestea cuprind cele mai eficiente metode puse in practica in mod etic si responsabil. Mai mult, fiind parteneri pentru Google, scopul nostru este de a avea o relatie bazata pe reciprocitate si incredere.Despre E-Advertising

E-Advertising este o agentie SEO care ruleaza pe piata romaneasca din 2011. Factorii cheie de succes sunt adaptarea la nevoile clientilor, performanta continua si raportul pret-rezultate. Cu un portofoliu de peste 300 clienti, o echipa dedicata excelentei si alimentata de ultimele tehnologii in domeniu, E-Advertising a devenit in doar 4 ani unul dintre cei mai importanti jucatori de piata SEO din Romania.
Pentru mai multe informatii despre E-Advertising si despre serviciile oferite, puteti contacta direct pe Diana Muraru, Sales Manager, prin vanzari@E-Advertising.co sau 0732941354.