Esti la facultate in Bucuresti? Uite cum poti castiga propriii bani cu ajutorul unui curs de unghii cu gel!
3/39152
calendar_month 04 Apr 2023, 00:00
Viața de student poate fi destul de solicitantă, din punct de vedere financiar, mai ales dacă ești departe de părinți și trebuie să-ți gestionezi foarte bine bugetul săptămânal. Uneori însă, oricât de bine ți-ai administra finanțele, se întâmplă ca nevoile să fie mai costisitoare decât îți poți permite. În această situație, trebuie să găsești o soluție pentru a-ți suplimenta veniturile. Te-ai gândit că îți poți folosi talentul și pasiunea în drumul către libertatea financiară? Fă o mică investiție și vei culege roadele în cel mai scurt timp! Poți alege să urmezi un curs de unghii cu gel, ce se desfășoară în doar patru săptămâni, și care îți va deschide perspective la care, poate, nici nu te-ai fi așteptat.

Cum să alegi cursul de unghii cu gel potrivit pentru tine

În momentul în care decizi să faci acest pas, este important să alegi o academie cu experiență și notorietate pe piață, care să fie mai mult decât un simplu loc în care mergi și urmezi niște cursuri. Este indicat de asemenea să alegi cursuri autorizate, care să fie o adevărată rampă de lansare în carieră, indiferent că vei profesa într-un salon sau pe cont propriu.

În aceste condiții, înscrierea la un curs unghii gel în București va fi decizia care îți va schimba viața în bine. Cursul se desfășoară pe parcursul a patru săptămâni și vei avea posibilitatea să alegi între două tipuri de programe care sunt ideale în cazul studenților: programul afterwork și programul de sâmbătă.

Ce înveți la un curs de unghii cu gel

Cursul de unghii cu gel este potrivit pentru începători și se numește, mai exact „Curs de unghii false – stilist protezist unghii cu gel”. În cadrul acestui curs, un trainer cu experiență îți va expune câteva noțiuni teoretice și îți va arăta, prin demonstrații practice, cum să realizezi o manichiură impecabilă.

Orice nail tehnician sau nail artist trebuie să cunoască în detaliu tehnicile de construcție a unghiei cu gel, cum să modeleze gelul și să dea o formă unghiei, cum să folosească pila electrică, să repare unghiile deteriorate, să aplice tipsuri sau sa sterilizeze instrumentele și mediul de lucru. Pe lângă aceste activități indispensabile, sunt multe alte lucruri pe care le vei învăța la acest curs și care te vor ajuta în momentul în care profesezi.

De ce un curs de unghii cu gel este o investiție bună pentru studenți

Ca student, dacă urmezi un curs de unghii cu gel, vei descoperi numeroase avantaje. În primul rând, un curs de acest tip îți oferă șansa de a aprofunda un domeniu profitabil la ora actuală, care nu duce lipsă de clienți. Serviciile de manichiură și pedichiură se bucură de o cerere constantă, fiind unul dintre cele mai populare servicii de pe piață. Prin urmare, vei avea oportunități de angajare și de câștig financiar, care sunt foarte utile pe perioada facultății, când ai nevoie de bani pentru taxe, pentru îmbrăcăminte, pentru ieșirile în oraș cu prietenii și colegii, dar și pentru a te întreține.Pe lângă aceste beneficii, după finalizarea cursului vei putea chiar să-ți deschizi o afacere în domeniu. Trainerii te învață și cum să gestionezi, ca antreprenor, o afacere de acest tip, oferindu-ți informații despre cum să faci programări și cum să-ți construiești o bază de clienți loiali.

În plus, cursul este o oportunitate de a învăța lucruri noi, aplicate și de a cunoaște îndeaproape povești de succes. Trainerii pot fi pentru tine modele de urmat, având în vedere că s-au pregătit temeinic, au activat și încă activează în domeniu, urmându-și visul și perfecționându-se încontinuu.

În concluzie, urmează un curs de unghii cu gel, chiar dacă ești la facultate, și vei avea șansa să câștigi propriii bani și să pui bazele unei cariere de succes.