studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Exista un dulap metalic ideal? Iata ce criterii sa iei in calcul cand il alegi!

Exista un dulap metalic ideal? Iata ce criterii sa iei in calcul cand il alegi!

2/204085
calendar_month 12 Iul 2021, 00:00
Daca detii o afacere, probabil stii deja faptul ca un dulap metalic te poate ajuta in procesul de organizare. Alegerea acestuia poate reprezenta insa o adevarata provocare, in special atunci cand nu detii foarte multe cunostinte in domeniu. Tine cont de urmatoarele criterii si vei face lucrurile mai simple!

Opteaza pentru categoria potrivita

Fiecare model de dulap metalic este construit cu alt scop, situatia ta fiind cea care trebuie sa influenteze major decizia de achizitie. Dulapurile pentru dosare pot avea usile tip tambur si 4 polite reglabile pe inaltime, care suporta o greutate de pana la 50 de kilograme fiecare. Acestea sunt ideale atat pentru documentele angajatilor, cat si pentru alte fisiere confidentiale.

Dulapurile pentru obiecte de curatenie dispun de o compartimentare specifica pentru mop si galeata. De asemenea, deasupra exista un raft, potrivit pentru amplasarea solutiilor de igienizare. Exista si dulapuri metalice create pentru medicamente, in acestea fiind posibil sa amplasezi bandaje, alcool si alte produse antiseptice.

Modelele pentru substante periculoase sunt de culoare galbena si au placi de avertizare care indica prezenta lichidelor inflamabile. Cum ramane cu depozitarea bunurilor de valoare? Un dulap metalic pentru aceasta categorie de produse au un numar mare de compartiment si nu permit accesul persoanelor neautorizate in compartimente.

Analizeaza specificatiile tehnice

Dulapurile metalice pot avea dimensiunile de la 600x400x1800 pana la 1200x450x2000. Asigura-te ca masori peretii din incapere, pentru a nu intampina probleme legate de acest aspect. In acelasi timp, este important sa te gandesti la culoare. Daca vrei un model clasic, nuanta gri este cea potrivita.

Exista si modele in culori solide, potrivite pentru cei care isi doresc integrarea in decor. Spre exemplu, daca in biroul tau predomina bleumarin, un dulap metalic albastru in mod sigur este potrivit. Modelele negre si cele argintii pot crea un contrast ridicat.

Usile se modifica la cerere, in acest proces fiind utilizata vopsea electrostatica prin pulverizare. Rezistenta este garantata de exterior, care trebuie sa fie alcatuit din tabla de otel profilata si sa aiba grosimea de minimum 0,6 mm. Verifica daca exista protectie anticoroziva, pentru a elimina riscul de formare a bacteriilor in interior.

Un alt tratament util pe usi este cel ignifug, care asigura protectie la contactul direct cu focul. Asamblarea dulapului poate fi dificila, mai ales daca nu ai experienta. Drept urmare, este indicat sa alegi un produs deja montat sau sa apelezi la o persoana avizata pentru a evita greselile.

Comanda un model cu sistem de inchidere eficient

Un dulap metalic dispune adesea de un sistem de inchidere cu 2 chei. Un alt mod de blocare comun este cel de tipul sus-jos, care ingreuneaza orice incercare de sustragere a bunurilor. Dulapurile cu usi pliabile pot avea inchiderea individuala, cu yale separate.

In anumite industrii, sunt necesare certificate care sa ateste faptul ca produsul este termorezistent si nu reprezinta un pericol pentru personal. Daca iti doresti sa lasi un telefon sau alt obiect personal intr-un dulap metalic, cel mai bine ar fi ca acesta sa dispuna si de un seif, care sa fie incuiat separat. Alege un magazin online si poti comanda produsul dorit la un pret accesibil!

Articol realizat de www.iagency.ro