Credite accesibile studentilor

Publicat: 15 Ian 2021 00:00

Perioada studenției este una dintre cele mai frumoase în viața unui om. Este o perioadă plină de experiențe noi, de însușire de informații și noi abilități. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă dificilă, în special din punct de vedere financiar. Soluția naturală la aceste probleme este obținerea unui loc de muncă, cel mai probabil cu jumătate de normă (sau chiar mai puțin). Dar chiar și cu un loc de muncă și ajutorul părinților, bugetul ar putea să nu fie suficient, mai ales dacă apar cheltuieli neprevăzute și deseori urgente. În astfel de situații, studenții ar putea recurge la un credit.

Anumite bănci oferă credite pentru studenți. Pot fi accesate sume de bani mari prin aceste credite și rambursate pe o perioadă lungă de timp. Dar cine vrea să aibă datorii în următorii 10 ani? În plus, este posibil să nu aveți nevoie de o sumă atât de mare, condițiile ar putea fi prea stricte sau poate nu doriți să implicați o altă persoană, multe bănci acordând creditul doar dacă creditul este semnat de cel puțin un codebitor.

Pentru o soluție rapidă - de câteva sute sau câteva mii de lei, aveți opțiunea de a contracta un credit nebancar. Este vorba de un credit rapid, online, foarte ușor de solicitat și de obținut, cu condiții flexible. Un sfat rapid înainte de toate: dacă considerați contractarea unui credit online, utilizați Moneezy - o platformă de comparare a împrumuturilor online, gratuită, foarte rapidă și simplu de folosit. Trebuie doar să selectați suma pe care doriți să o împrumutați și perioada în care credeți că o să puteți rambursa creditul, iar Moneezy va genera automat o listă de creditori verificați.

Iar acum să ne întoarcem la credite – este adevărat că sunt foarte flexibile și ușor de accesat, dar există câteva condiții care trebui îndeplinite:

- cetățenia română și reședință în România - acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea dintre voi și aveți nevoie doar de un act de identitate valabil pentru a confirma acest lucru.

- o sursă de venit - spre deosebire de bănci, creditele nebancare sunt accesibile persoanelor cu orice fel de venit (inclusiv minim pe economie) și nu este necesară nici măcar vechime de muncă foarte lungă. Sunt acceptate și surse multiple de venit, important este doar să aveți un venit lunar, pentru a asigura creditorul că aveți posibilitatea de a achita ratele.

- un scor de credit bun - aceasta nu este o condiție, dar reprezintă un avantaj. Un scor de credit bun mărește șansele de a fi aprobat pentru un împrumut, însă un scor de credit bun poate însemna și condiții de creditare mai favorabile. Cu toate acestea, există creditori care nu țin cont de acest lucru. Dacă nu ați avut un credit până acum și nu aveți un scor de credit, nu vă faceți griji, nu reprezintă o problemă. Contractarea unor micro-credite poate fi și o strategie bună de construire a scorului de credit, pentru momentul când o să aveți nevoie de o sumă mai mare de bani.

Dezavantajele acestor credite:

- suma limitată de bani – printr-un credit nebancar puteți de regulă obține între 200 și 10 000 lei, dar această sumă ar trebui să fie suficientă pentru cheltuielile neprevăzute ale studenților.

- Dobânzi mai mari: acordați o atenție deosebită ratelor dobânzii. Mulți creditori percep dobândă pe zi (între 0.5 – 2%) , nu pe lună, așadar, cu cât rambursați mai repede creditul, cu atât costul total al împrumutului va fi mai mic. Cu toate acestea, mulți creditori oferă clienților noi dobândă 0% pentru primele 30 de zile - o ofertă de care puteți profita.

Dacă v-am stârnit interesul, nu ezitați să intrați pe Moneezy, unde găsiți mai multe informații despre diferitele tipuri de credite și despre creditorii individuali cu care cooperam.

Trebuie sa citesti

Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele
Cel mai eficient mod de a scapa de firele crescute sub piele

Picioarele catifelate și netede sunt visul oricărei fete și femei, dar de la fantezie la realitate este cale lungă. Nesuferitele fire crescute sub piele , fenomen care poartă numele de foliculită sau Pili recurvati. Află de mai jos de ce te confrunți

Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat
Care sunt criteriile dupa care se alege o lenjerie de pat

Pentru multi dormitorul este cea mai importanta incapere dintr-o locuinta, motiv pentru care este important ca aceasta sa fie bine pusa la punct cu privire la orice detaliu. Cele mai mici sunt cele care fac diferenta, iar daca ne dorim sa ne odihnim asa cum se cuvine, pe langa niste saltele de

Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale
Velopa.ro - Comanda anvelope de vara din confortul casei tale

Ne aflam in plina pandemie, cand este indicat sa evitam cat mai mult zonele aglomerate si contactul cu alte persoane. Nu este de mirare ca in aceasta perioada numarul comenzilor online a explodat. Oamenii comanda online aproape orice, de la alimente, la produse cosmetice si pana la anvelope pentru

Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau
Cum sa realizezi o scrisoare perfecta pentru iubitul tau

Poate că nu mai sunt la modă scrisorile, dar noi credem că ar trebui să revină. Hârtia evocă sentimente pe care ecranele gadgeturilor nu le mai redau, iar actul de a scrie de mână are în el ceva intim pierdut în lumea tehnologiei. Ca să

Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?
Absolvi in 2021? Cat dureaza sa gasesti un loc de munca dupa absolvire?

Dacă în curând absolviți, s-ar putea să vă întrebați „cât durează să găsiți un loc de muncă după absolvire?” Adevărul este că acest lucru va varia de la o persoană la alta și va depinde de o

Teste Online

Test, clasa a VIII-a

Test, clasa a VIII-a

mai multe »

Calculator Sarcina