Gianina Corondan a scapat de acnee. Uite tratamentul minune!
3/37305
calendar_month 12 Nov 2015, 00:00
Gianina Corondan, fara doar si poate, una dintre cele mai simpatice prezente de pe scena mondena si redactorul sef al revistei VIP, s-a lasat pe mainile celui mai bun specialist mondial intr-o serie de tratamente moderne, pentru reintinerirea si estomparea cicatricilor post acnee.

Folosindu-se doar de un stilou, cunoscut sub numele Dermapen, dl. Andrew Christie, invitatul special in cadrul workshop-ului STB Expert Meeting, a explicat ca daca pana acum alternativele moderne de reintinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o buna parte a populatiei, acest stilou reprezinta alegerea inteligenta pentru frumusetea pielii.

Dermapen foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a trata acneea activa, leziunile pigmentare, alopecia, cicatrici de acnee sau traumatice, dar imbunatateste si calitatea pielii cum ar fi ridurile sau porii dilatati.

Angelina Jolie este doar una din vedetele banuite ca ar fi apelat la chirurgia plastica si peeling-ul chimic, cand de fapt ea folosea aceasta noua tehnica de rejuvenare faciala. Acelasi tratament l-a incercat si Gianina Corondan, bucurandu-se acum de un ten mult mai neted si intins.

"Nu e un tratament dureros si rezultatele se vad, iar acum la o saptamana, pielea este mult mai luminoasa, porii s-au inchis si tenul arata foarte, foarte bine. Am simtit usoare intepaturi, dar a meritat intru-totul. Chiar m-au intrebat prietenii ce-am patit, ca ceva e schimbat la mine, in sensul ca tenul e mai stralucitor si mai fin, iar urmele pe care le aveam nu se mai vad. Ei bine, da, am descoperit o terapie cu adevarat minunata, pe care o s-o continuu cu siguranta", spune Gianina Corondan.

Metoda de reintinerire a pielii prin inteparea pielii cu ace dateaza de sute de ani si pare aparent primitiva in contextul solutiilor moderne si cosmeceuticelor. Astfel, prin intepaturi simultane se creeaza mici inflamatii care determina crearea de nou colagen, iar cicatricile si ridurile devin usor-usor insesizabile.

"Pe acelasi principiu se bazeaza si Dermapen. Are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capat, care foloseste ace de unica folosinta care sunt introduse in piele la diferite adancimi. Ceea ce diferentieaza Dermapen de predecesorii sai consta in vibratiile de care dispune, ce reduc senzatia de durere si fac tratamentul foarte usor de suportat. Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan, induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine practic
inexistenta. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia
", a explicat Andreea Iftimie, medic estetician.