HAGI, CEL MAI BOGAT SPORTIV ROMAN
5/5850
calendar_month 29 Nov 2007, 00:00
Gheorghe Hagi nu a avut noroc la Steaua, insa afacerile i-au mers ceas in 2007. Potrivit revistei Capital, Hagi este cel mai instarit sportiv roman in Top 300 cu o avere de 30 de milioane de euro. Domeniul hotelier devine o mina de aur pentru "Rege".

Banii investiti in stabilimentul de 5 stele din Constanta i-au adus fostului antrenor de la Steaua un profit anual de 1,5 milioane de euro.

Si pentru cumnatul Gheorghe Popescu afacerile au mers din plin in acest an. Domeniul imobiliar a fost punctul forte al Baciului, care ocupa locul al doilea, cu o avere de 27 de milioane de euro.

Anghel Iordanescu, fostul selectioner al nationalei, a stiut sa-si plaseze si el inspirat banii castigati din fotbal.

Dupa ce a antrenat sase sezoane in fotbalul arab, Iordanescu si-a investit "petrodolarii" primiti de la seici in domeniul imobiliar si cel hotelier, si a strans o avere de 12 milioane de euro.

Adrian Ilie, Dan Petrescu si Mircea Lucescu completeaza clasamentul primilor zece sportivi din Top 300 Capital, iar briliantul echipei nationale si al Fiorentinei, Adrian Mutu, ocupa locul sapte, cu o avere estimata la 8 milioane de euro.

Cei mai bogati sportivi romani:

1. Gheorghe Hagi 30 milioane de euro

2. Gheorghe Popescu 27 milioane de euro

3. Anghel Iordanescu 12 milioane de euro

4. Adrian Ilie 11,4 milioane de euro

5. Dan Petrescu 9,5 milioane de euro

6. Mircea Lucescu 9 milioane de euro

7. Adrian Mutu 8 milioane de euro

Sursa : Realitatea.net