Idei cool pentru a-ti petrece timp de calitate alaturi de sufletul tau pereche
3/38783
calendar_month 31 Iul 2020, 00:00
Cand esti intr-o relatie pe termen lung, petrecerea timpului cu persoana iubita este esentiala. Legatura dintre voi se fortifica, capata din ce in ce mai mult sens. Astfel, va descoperiti calitatile, dar mai ales defectele. Mereu veti afla lucruri noi unul despre celalalt (chiar si dupa ani buni de relatie), asa ca daca lenea bate la usa relatiei voastre, alungati-o cat mai departe!

Fie ca faceti curatenie impreuna, pregatiti niste paste delicioase, va luati la intrecere cu bicicletele in parc sau va uitati la ultimul sezon din Stranger Things, timpul pe care il petreceti unul cu celalalt mentine flacara iubirii in cuplu.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca orele petrecute alaturi de cel drag pot fi usor confundate cu timp de calitate. Acesta este esential si despre acest subiect dorim sa discutam in articolul de azi.

Chiar daca sunteti colegi de facultate ori de munca, este bine sa va construiti un ritual doar al vostru. Sunt momente in zi in care, inevitabil, sunteti concentrati spre alte obiective decat intarirea relatiei voastre. De aceea, planificati-va zilnic cateva ore strict pentru voi si lasati lumea toata in spate.

Veti observa pe parcurs diferenta pe care o comunicare libera si fara stres, in care voi doi sunteti protagonisti, o va face pentru cuplul vostru.

Iata de ce iti oferim cateva sugestii pe care sa le pui in practica alaturi de partenerul tau pentru o relatie sanatoasa si implinita.

Rataciti-va in natura

O plimbare in padure este o gura de aer proaspat atat pentru corp, cat si pentru minte si suflet. Rataciti-va in natura cu o patura si un cos plin cu merinde pe care sa le savurati intr-un loc umbros, la poalele unui copac.

Este o activitate care nu cere mult efort. Nu ai nevoie de un outfit special sa cutreieri padurea. Sunt de ajuns un tricou, o pereche de pantaloni scurti si multa voie buna. In schimb, amandoi va veti incarca de energie pozitiva, fiind un moment ideal pentru o comunicare sincera intre voi.

Recreati lunar prima voastra intalnire

Cine nu isi aduce aminte cu drag de clipa primei intalniri? Poate rememorezi momentul cand te-a luat de acasa prima data si ati fost in acel local simpatic din Centrul Vechi, unde ati ras cu pofta o seara intreaga.

De fapt, cel mai mult iubesti sa iti aduci aminte cum te-ai simtit la prima intalnire cu partenerul tau. Acele prime emotii, acei fiori timizi, dar atat de placuti pe care azi, dupa atata timp impreuna, nu-i mai simti la fel. Si este normal! In timp, relatia se sudeaza, evolueaza, va cunoasteti din ce in ce mai bine, iar temerile sau jena dispar putin cate putin.

Ceea ce nu e bine sa dispara este romantismul din cuplu, mai exact atentia reciproca dintre parteneri. Astfel, va invitam la o seara in doi, poate la acelasi local din Centrul Vechi, recreand prima voastra intalnire.

Cand comoditatea si-a facut locul in relatie, organizarea unei iesiri in oras poate reprezenta un suflu proaspat. S-ar putea sa va mirati despre cate lucruri puteti vorbi, chiar si acum dupa atata timp! Trebuie doar sa indrazniti si sa nu va ascundeti de clisee!