studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Informatiile pe care le vei afla in cadrul unui curs de management iti vor schimba viziunea!

Informatiile pe care le vei afla in cadrul unui curs de management iti vor schimba viziunea!

2/204155
calendar_month 17 Dec 2021, 00:00
Mediul economic se afla intr-o permanenta schimbare, atat la nivel global, cat si national. Nu numai dinamica pietei, ci si evenimentele de natura politica sau sociala isi pun amprenta asupra activitatii companiilor, intr-o societate globala in care nivelul de interconectare este mai mare decat oricand in istorie. In plus, evolutia rapida a tehnologiei confera numeroase avantaje, dar si la fel de multe provocari.

In astfel de conditii, un manager nu poate considera niciodata – indiferent de nivelul la care se afla – ca detine suficiente cunostinte si ca nu mai trebuie sa invete. Dimpotriva, una dintre deprinderile care aduc succesul pe termen lung in afaceri il reprezinta tocmai abilitatea de a invata permanent ceva nou.

Participarea la un curs de management este una dintre cele mai bune modalitati de a investi in dezvoltarea propriei cariere. Atunci cand aceste cursuri sunt organizate de o echipa cu o experienta in domeniu de peste un deceniu si jumatate, ele devin o adevarata garantie a succesului.

Senior Sales Manager Academy te aduce la un nou nivel!

Echipa Brightway organizeaza traininguri si programe de dezvoltare personala inca din 2004. Un tip de curs management care se bucura de apreciere unanima este Senior Sales Management Academy, care isi asuma rolul de a reuni multiple viziuni ale factorilor decizionali cu vasta experienta in vanzari.

Fiecare participant dezvolta elemente de gandire strategica pe termen lung si, in plus, trece printr-un proces de constientizare a rolului pe care il ocupa in aplanarea conflictelor existente in organizatie, precum si in prevenirea situatiilor emotionale tensionate.

Acest curs de management este unic si se adreseaza managerilor de vanzari care, dupa ce au epuizat toate etapele de asimilare a conceptelor noi in aria lor de expertiza, doresc sa aprofundeze urmatorul nivel: cel de gandire strategica inter-departamentala.

Participantii dobandesc notiuni cheie de strategie financiara, de gestionare a stresului in organizatie si isi consolideaza cunostintele prin expunerea, compararea si validarea ideilor intr-un grup de experti aflati la acelasi nivel, in industrii diferite. In final, vor avea inclusiv posibilitatea de a crea si de a prezenta propriile proiecte, creionate pe parcursul academiei, in fata grupului de experti si a invitatilor.

Middle Management Academy, pentru rezultate concrete!

Acest curs de management se adreseaza persoanelor care au preluat o functie de conducere, middle managerilor care vor sa isi dezvolte abilitatile, precum si acelor membri ai unei echipe care urmeaza sa preia un rol de conducere in viitorul apropiat.

Primul pas in dezvoltarea echipei de middle management consta in suportul acordat pentru tranzitia persoanelor cheie din rolul operational in pozitii de ghidare a performantelor membrilor echipei. In acest scop, modulele de training bazate pe invatarea experimentala implica participantii intr-un antrenament practic al abilitatilor de management, de comunicare cu echipa si de persuasiune.

Un accent deosebit se pune pe comunicarea constienta, care poate fi realizata pornind de la intelegerea diversitatii modurilor de comunicare si a felurilor multiple in care fiecare lider se poate face auzit prin adaptarea la fiecare tip de personalitate.

Astfel, un curs management permite dobandirea unor informatii si competente care, ulterior, vor exercita un impact pozitiv atat asupra carierei fiecarui participant, cat si a evolutiei companiilor in care acestia lucreaza!