INVATA MAI MULTE DESPRE REAL ESTATE ALATURI DE DaAfaceri
5/5792
calendar_month 28 Nov 2007, 00:00
Pentru ca suntem mici dar ne-am propus sa facem lucruri cat mai mari, te invitam saptamana viitoare la cel mai nou eveniment marca DaAfaceri. Relansat, frumos impachetat, colorat, lucios, plin de substanta si de invitati unul si unul, Real Estate se afla la cea de-a doua editie si promite sa-si puna participantii in contact cu ineditul pietei imobiliare din Romania.

Stim sigur: te-ai intrebat cum merge treaba intr-o multinationala si ti-ai setat ca target ocuparea unei astfel de pozitii "cand vei fi mare", ai vrea sa cunosti sansele investirii in imobiliare sau ai fost cel putin curios sa stii in ce bagi banii cand te-ai hotarat intr-un final, sa te muti de-acasa. Daca pe lista ta de prioritati se afla si mai sus numitele chestiuni, sau pur si simplu esti curios sa stii cu ce se mananca afacerile cu imobiliare, te asteptam la cele doua conferinte:


Inside Real Estate are loc pe 28 noiembrie, intre orele 15.00-17.00, in sala 2013, Facultatea de Cibernetica, si va lansa in discutie subiecte precum activitatea departamentelor dintr-o companie cu specific de activitate imobiliar, ce etape implica realizarea unui proiect imobiliar si perspectiva interna asupra conceperii acestuia. Iti vor vorbi despre munca intr-o multinationala de profil din Romania Ilinca Paun (Director Residential Division Colliers Romania), Raluca Irimie (Consultance Division) si Gabriel Chimisliu (Industrial Division), tot de la Colliers.

La Outside Real Estate, 29 noiembrie, aceeasi ora si acelasi loc, te vor informa despre punctul de vedere al investitorului in ansamble rezidentiale, despre evaluarea creditelor imobiliare oferite de banci si influenta sa asupra pietei, Catalin Niculita (Consultant Rezidential Colliers Romania), Razvan Zamfir (jurnalist publicatia Capital), Marcela Postelnicu (Analist Proiecte Demografice, INSS) si Andrei Somandroiu (Analist credite imobiliare, BRD). Pe scurt, o statistica a viitorului pietei imobiliare din Romania, influentata de diferiti factori (credite imobiliare, scaderea populatiei).

Piata imobiliara nu se reduce la agentia de la coltul blocului. Daca nu ne crezi pe cuvant, vino sa te convingi! Miercuri, 28 noiembrie, si joi, 29 noiembrie, intre orele 15.00-17.00, in sala 2013 din cladirea Facultatii de Cibernetica.

Meet you there!