ISIC - Cel mai tare card studentesc din lume!
3/37453
calendar_month 04 Dec 2015, 00:00
Valabil un an, poti economisi cu el cel putin 50 lei saptamanal urmand ponturile ISIC de pe pagina facebook.com/ISICRomania.

Toti studentii si elevii din ziua de azi ar trebui sa aiba un ISIC. Mai mult, masteranzii si doctoranzii pot profita si ei de acest card.
ISIC e singurul card ID recunoscut oficial in intreaga lume, nu doar in Europa, ca si dovada a statutului de student si elev. Avand sustinerea UNESCO si Uniunea Europeana, acest card este de peste 60 de ani principalul instrument al mobilitatilor pentru tineri, fiind util tuturor celor care pleaca in vacanta, work and travel sau la studii in strainatate.

Acum ISIC ofera reduceri in 126.000 de locatii din peste 135 de tari. In plus, ofera si reduceri locale care te pot ajuta sa economisesti cel putin 50 de lei saptamanal. Este important insa sa urmaresti unde anume sunt reducerile, ce promotii noi apar, ce parteneri ofera reducerile!
Iata aici cateva exemple: cafenelele Gloria Jeans din Bucuresti - 30% reducere, KFC - 10% reducere, Kenvelo si LeeCoopers - 10% reducere, magazinele Bata - 20% reducere, libraiile Litera 45% reducere si multe altele.
Poti economisi la bilete de avion sau autocar, cafenele si restaurante, imbracamine si incaltaminte, librarii, sali de fitness si dansuri diverse, muzee, hoteluri, cursuri de limbri straine sau de formare profesionala in diferite domenii, scoli de soferi si multe altele.

Cei care nu indeplinesc conditiile pentru ISIC, dar au sub 30 de ani, se pot in continuare bucura de reduceri prin cardul IYTC – International Youth Travel Card, care vine in continuare.
Si profesorii la fel, au mii de reduceri si recunoastere globala prin ITIC - International Teacher Travel Card.

Cum il obtii?

Da click aici: http://www.isic.ro/legitimatii/
si afla toate detaliile legate de conditiile de eliberare.

De unde se pot procura cardurile?


Online - prin comanda direct de pe site-ul studentie.ro

Sediul ISIC Romania - Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST)
Str. Domnita Anastasia nr 10 sector 5 Bucuresti, Tel: +40-21 3111673; E-mail: info@isic-romania.ro | www.isic.ro

Program: Luni-Vineri: 09.00- 18.00