studentie.ro  » diverse » stiri » Job-uri ideale pentru studenti in perioada facultatii

Job-uri ideale pentru studenti in perioada facultatii

Publicat: 31 Ian 2022 | Vizualizari: 82

Stim cu totii ca perioada facultatii este mai putin avantajoasa din punct de vedere financiar. Ceea ce face obtinerea unui job de multe ori o necesitate. Astfel poti deveni independent financiar si iti poti dezvolta abilitati pe care le vei folosi ulterior in cariera.

Iata cateva recomandari:

Freelancer pe IT

Daca esti pasionat de domeniul IT si te pricepi de minune la codificare ai putea sa descoperi ca poti face bani frumosi din aceasta activitate. In ziua de azi sunt multi antreprenori care isi doresc colaborari de tip freelance pentru a-si consolida afacerea printr-un website bine pus la punct sau prin construirea unei aplicatii.

Meditator

Ti s-a spus vreodata ca stii sa explici un lucru foarte bine sau poate ca ai un potential pedagogic? Daca da, ar trebui sa iei in considerare si varianta de a fi un meditator. Alegi materia la care te pricepi cel mai bine si poti sa iti gasesti elevi foarte rapid. Poti sa ajuti un copil sa isi dea examenul de capacitate sau chiar bacalareatul.

Chelner

Probabil acesta este cel mai intalnit job in perioada facultatii. Cei mai multi tineri aleg acest job datorita independentei si a stabilitatii financiare pe care ti-l ofera. Pe langa salariu de baza pe care il ai, poti face bani in plus din bacsis, ceea ce mereu va fi un plus. Un lucru negativ este ca s-ar putea sa trebuiasca sa dedici mai mult timp acestui job, avand in vedere ca vei avea un program full-time.

Citeste mai mult pe RisCo.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-10 00:00:00