studentie.ro  » diverse » stiri » Lasa-ti masina de spalat pe mana specialistilor

Lasa-ti masina de spalat pe mana specialistilor

Publicat: 05 Oct 2016 | Vizualizari: 577

Masina de spalat este "regina casei". Si o regina ar trebui sa aiba parte de cele mai bune tratamente, mai ales cand sufera. Daca masina dumneavoastra de spalat sufera, veti suferi si dumneavoastra cu ea. In prezent, e un calvar sa nu detii o masina de spalat sau aceasta sa nu functioneze. Rare sunt cazurile cand intr-o gospodarie nu exista un astfel de electrocasnic.

NUMARUL 1

Master Service este service-ul numarul 1 in Bucuresti. Acesta mai lucreaza si in Ilfov, oferind clientilor lor service masini de spalat de cea mai inalta calitate. Master Service ofera o atentie deosebita detaliilor si iti va face masina de spalat sa functioneze ca atunci cand ai cumparat-o. Service-ul de care ai nevoie atunci cand masina ta de spalat clacheaza este aici.

3.000 DE CLIENTI SATISFACUTI

Cei peste 3.000 de clienti multumiti anual recomanda aceasta firma. Daca vrei sa faci parte din grupul lor, apeleaza service-ul numarul unu de reparari masini de spalat. Ei vor veni la dumneavoastra acasa pentru a vedea care este problema cu care va confruntati. Apoi vor transporta masina de spalat la sediul lor, unde vor face "trucurile magice" pentru ca aceasta sa functioneze din nou la capacitate maxima.

TEHNOLOGII AVANSATE

Toate acestea folosind cele mai bune aparate, tehnologii de calitate pentru un service de cea mai buna speta. Master Service foloseste aceste masinarii pentru a oferi clientilor o garantie de functionare de pana la 24 de luni dupa reparatii masini de spalat. Mai mult, oamenii calificati vor fi un plus pentru a fi siguri ca masina dumneavoastra este pe mainile cele mai bune.

13 ANI DE EXPERIENTA

In cei 13 ani de existenta, cei de la Master Service au oferit clientilor sai servicii dintre cele mai diversificate. Asadar, ei va pot oferi service pentru orice marca sau model de masina de spalat, fiind capabili sa repare si modelele cele mai dificile. Ceea ce le denota profesionalismul este faptul ca acestia au piesele necesare reparatiilor in stoc, deci scad consistent timpul de asteptar. Masina dumneavoastra va fi inapoi la locul ei in cel mai scurt timp posibil.

Ganditi-va la masina dumeavoastra de spalat si oferiti-i ce e mai bun. Master Service este ceea ce "regina casei" are nevoie si pentru care va va multumi mai tarziu. Doctorul masinilor de spalat este Master Service, fiind acolo cand ai nevoie. Diagnosticarea, deplasarea si transportul sunt gratuite. Nu mai lasa masina de spalat sa sufere si nu mai suferi nici tu.

Trebuie doar sa ii suni. Ei vor fi acolo indiferent de situatie. Da click aici http://masterservice.ro/ si afla mai multe. Alegeti acest service pentru masina dumneavoastra de spalat si va garantam ca nu veti regreta. Deviza lor este calitatea si profesionalismul. Pentru orice problema, contacteaza-i!
Via Ziare.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-08 00:00:00