MATT DAMON: FAMILIA MI-A SCHIMBAT VIATA!
4/4400
calendar_month 22 Aug 2007, 00:00
Desi se spune ca viata de familie si rolul de tata ii sperie pe barbatii tineri, in cazul actorului Matt Damon lucrurile stau chiar pe dos. Venirea pe lume a fiicei sale Isabella, care acum are un an l-a schimbat in bine pe starul american, potrivit spuselor sale.

`Nu obisnuiam sa am alta viata in afara de filme. Munceam toata ziua, apoi mergeam la sala si in cele din urma la culcare. Acum ma duc direct acasa dupa serviciu`, a declarat el pentru Sunday Express.


Cu toata ca a luat cateva kilograme in plus de cand nu mai face exercitii fizice, lui Damon nu-i pare rau de alegerea facuta. Prefera sa ajunga mai devreme acasa ca sa-si poata vedea fiica inainte de ora somnului.

Bucuria si multumirea se pot citi usor in privirea starului. In timpul filmarilor de la `The Bourne Ultimatum`, Matt a avut parte de complimente din partea regizorului. `Paul Greengrass s-a uitat la mine si mi-a spus ca arat teribil. Eu i-am raspuns ca imi pare rau, dar nu am dormit cu o noapte inainte din cauza copilului. Iar el mi-a zis: `Nu, este foarte bine. Fetita a venit la momentul potrivit din viata ta. Te ajuta foarte mult`.

Ultima productie in care a jucat Damon a fost filmata in opt tari si potrivit People, vedeta si-a luat familia dupa el peste tot, cu exceptia unei singure locatii, si este convins ca pe viitor nu se va desparti nicio clipa de persoanele dragi.

Matt s-a casatorit in decembrie 2005 cu Luciana, mama Isabellei, iar dintr-un mariaj anterior o are pe Alexia.