NUVIFONE GARMIN, PRIMUL TELEFON DE LA GARMIN
7/7309
calendar_month 08 Feb 2008, 00:00
Garmin, cea mai cunoscuta companie de pe piata GPS-urilor, s-a hotarat sa patrunda pe un alt sector, cel al telefoanelor mobile. Cu toate ca, de-a lungul timpului, a furnizat chipuri GPS pentru mai multi producatori de telefoane, ea nu s-a implicat niciodata in producerea unui astfel de aparat.

Se pare ca acum decizia a fost luata si ceea ce a iesit din mainile expertilor de la Garmin este un produs de calitate care ne demonstreaza inca o data potentialul companiei.

Nuvifone-ul Garmin, cu interfata in genul celei i-Phone si designul deosebit, va fi o tema de discutie pentru multi pasionati in domeniu. Asa cum era de asteptat, aparatul comunica cu o retea globala de sateliti si poate arata proprietarului exact locul in care se afla. Si asta nu e tot.

Navigarea pe internet, touchscreen-ul de 3.5 si memoria de 3.5G sunt cateva dintre caracteristicile acestui telefon. Daca posesorul se hotaraste sa il conecteze la masina, mobilul isi activeaza automat GPS-ul si optiunea hands-free si asta fara sa fie necesara intreruperea unei convorbiri puratate in acel moment.

Software-ul pentru navigare este specific produselor Garmin: hartile cu strazi sunt prelucrate si o voce indica momentul in care trebuie sa faci o manevra la stanga sau la dreapta. Daca se rateaza intrarea ... [detalii]