Pictorul Fericit - primele elemente pentru a dezvolta un hobby
3/38823
calendar_month 24 Iun 2021, 00:00
Hobby-urile sunt cele care ne mentin activi de cele mai multe ori. Punctele de interes si motivatiile stau de cele mai multe ori in lucruri marunte. Uneori se merita sa muncesti cand stii ca la finalul orelor de munca ai parte de momentul tau preferat din zi, cand te ocupi de pasiunea ta. Printre aceste hobby-uri se enumera si pictatul. Acesta, la fel ca celelalte forme de arta sunt de fapt moduri de exprimare, de externalizare, moduri prin care opere adevarate de arta sunt create.

Cand vine vorba despre pictura, este necesar si un strop de talent. O inclinatie spre acest domeniu. Totusi nimeni nu te poate opri sa pictezi, oricand vrei si acum, cu Pictorul Fericit poti sa te bucuri de aceasta arta si la final sa descoperi un tablou inedit, creat, conturat si care a prins viata chiar sub mana ta.

Totul porneste de la o idee

Daca vrei sa creezi chiar tu un tablou inedit, nimeni nu te poate opri. Pictorul Fericit este acel eshop care doar te poate ajuta in acest sens deoarece dispune de diverse modele de picturi pe numere. Acestea sunt tablouri cu panza pe care sunt schitate imagini si fiecarei casute libere ii este destinat un numar.

Conform acestora, poti aplica fiecare culoare pe rand, pe care o primesti in colet odata cu tabloul, in functie de numarul care ii corespunde. Vei da viata astfel, pas cu pas tabloului ales. Acesta vine la pachet si cu pensule astfel incat sa ai la indemana toate cele necesare. Poti da click aici pentru a vedea tablourile incantatoare de unde sa il alegi pe cel care te reprezinta.

Este un mod inedit pentru a petrece timpul liber si pentru a te relaxa dupa cursurile lungi si obositoare sau dupa munca. Fiecare categorie pe care o vei accesa te va incanta cu imagini care spun povesti si care ajung direct la suflet. Poti sa te bucuri de el mai apoi, oricand, pentru ca poate lumina peretele oricarei camere.

De la o pictura la o intreaga colectie

Daca experimentezi macar o data acest proces minunat prin care poti sa creezi piese inedite, in functie de picturile pe care le alegi, poate va deveni cu timpul o adevarata pasiune. Dupa ce pictezi ghidat pe numere poti chiar sa incerci singur sa asterni pe foaie imagini si idei.

Poti astfel sa comanzi de la Pictorul Fericit un set de 7 pensule pentru pictura pe acrilic alaturi de alte elemente esentiale care sa te ajute in acest proces. Pictatul poate fi si o forma de autocunoastere, prin care sa te regasesti si sa iei o pauza de la toata agitatia. Esti doar tu cu gandurile tale si creezi arta. Poti comanda produse calitative care sa te ajute sa compui un tablou, printre care si culori acrilice, cutite pentru pictura, panza si multe altele.

Acceseaza site-ul www.pictorulfericit.ro pentru a alege o pictura pe numere si pentru a beneficia de toate elementele necesare pentru acest proces de creatie.

Contact: 
Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2
Suceava, Romania
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540.