studentie.ro  » diverse » stiri » Plecati in strainatate sa ingrijiti un batran? Retineti cateva reguli

Plecati in strainatate sa ingrijiti un batran? Retineti cateva reguli

Publicat: 23 Aug 2021 | Vizualizari: 299

Din ce în ce mai multe femei decid să plece în străinătate pentru a lucra, de obicei aceasta este îngrijire în Germania. Munca de îngrijire nu este dificilă, deși necesită disciplină și responsabilitate, majoritatea femeilor laudă această ocupație plătită și se întorc de bună voie la munca de îngrijitoare pentru vârstnici. Cu toate acestea, înainte de a vă decide să lucrați ca îngrijitoare, aflați și rețineți cele mai importante aspecte care vă vor face munca mai ușoară și mai plăcută.

O dietă ușor digerabilă reprezintă baza

Toate îngrijirile din Germania implică gătit, curățenie și petrecerea timpului liber cu persoane în vârstă. Dieta și metoda de gătit pentru un senior au o mare importanță. În primul rând, trebuie să cunoaștem toate bolile persoanelor în vârstă și ce li se permite să mănânce, în al doilea rând, orice dietă a unei persoane în vârstă ar trebui să fie ușor digerabilă. Toate mesele trebuie să fie echilibrate, pregătite numai din ingrediente sănătoase. Seniorii suferă de diabet, arterioscleroză sau hipertensiune, fiecare dintre aceste boli este asociată cu o nutriție specializată, despre care cu siguranță vom fi informați imediat la sosire. Gătitul strict conform instrucțiunilor medicului este o garanție a unei sănătăți bune a persoanelor în vârstă de care aveți grijă.

Mișcarea este sănătoasă

În cazul persoanelor în vârstă, munca de îngrijitoare va fi ușor diferită decât, de exemplu, în cazul copiilor. După cum știți, bătrânii sunt ca niște copii, dar nu trebuie să fie liniștiți și trebuie potolită energia excesivă, ci dimpotrivă, trebuie să îi convingeți pe seniori să se miște. O plimbare zilnică, exerciții ușoare de relaxare, orice tip de mișcare va fi bună, astfel încât starea fizică și de sănătate a seniorului să fie la nivelul potrivit. Dacă persoana pe care o îngrijiți nu este imobilizată la pat, munca pentru îngrijitoarele din Germania va implica, de asemenea, încurajarea bătrânului sau bătrânei să meargă în fiecare zi, să facă exerciții adecvate vârstei și stării de sănătate. Exercițiile fizice au, de asemenea, un efect pozitiv asupra poftei de mâncare, motiv pentru care plimbările regulate și de lungime adecvată cu persoanele în vârstă sunt atât de importante.

Numai medicamente prescrise de medic

După cum s-a menționat deja, îngrijirea persoanelor în vârstă este o sarcină plină de responsabilități. În cazul administrării de medicamente bătrânilor, trebuie să acordați atenție la dozare și să urmăriți timpul de administrare a medicamentelor. Nu merită să oferiți vitamine suplimentare sau suplimente alimentare dacă acestea nu au fost recomandate de medicul curant. Dacă un medicament vă îngrijorează și nu știți cum să-l administrați, cel mai bine este să contactați familia pacientului sau direct medicul curant.

Programul zilei pentru seniori

Când locuim în casele noastre, avem un program diferit al zilei, venind în Germania ca îngrijitoare pentru bătrâni, trebuie să ajustați acest program la stilul de viață al persoanelor în vârstă. Dacă se scoală la 8, merită să respectați acest ritual. Introducerea propriilor reguli în casa unei persoane învârstă poate provoca confuzii inutile. Este mai bine să vorbiți despre toate în avans și, dacă credeți că o schimbare va fi benefică pentru bătrâni, trebuie să o prezentați cu pricepere, așteptând consimțământul persoanei îngrijite.

Antrenamentul creierului este la fel de important

Omul nu trăiește numai cu mâncare, nu vă plimbați cu bătrânii toată ziua, nu trebuie să faceți curățenie toată ziua. Munca unei îngrijitoare în Germania presupune și petrecerea timpului liber direct cu persoana îngrijită, cu care puteți vorbi, citi cărți, rezolva cuvinte încrucișate și toate acestea pentru a menține mintea seniorului la capacitate maximă. Mai ales dacă aveți de-a face cu apariția demenței sau a bolii Alzheimer. În fiecare caz, merită să aveți grijă de nivelul adecvat de muncă mentală a persoanelor îngrijite, datorită căreia păstrează o minte complet sănătoasă și funcțională mai mult timp.

Merită să vă implicați în viața unui senior, chiar dacă sejurul durează de obicei între 4 și 6 săptămâni. Dacă plecați la muncă cu compania dovedită ATERIMA MED și câștigați simpatia și sprijinul bătrânilor de care aveți grijă, probabil că vă veți întoarce în același loc prin companie după alte câteva săptămâni de ședere în țara de reședință. Dacă nu vă place ceva, compania va lua în considerare acest lucru și va face totul pentru a schimba locul de muncă din Germania.

Îngrijire bătrâni Germania - ATERIMA MED

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00