Povestea cutremuratoare a Cristinei Balan, castigatoarea Vocea Romaniei
3/37521
calendar_month 20 Dec 2015, 00:00
A reusit sa ajunga la inima publicului, care a votat-o drept Vocea Romaniei, in cea de-a cincea editie a show-ului de la Pro TV. Putina lume cunoaste insa amanunte din viata ei, unele dintre ele cu adevarat dureroase.

In urma cu doua luni, cancan.ro scria ca, in 2013, Cristina Balan a devenit mama de gemeni, dupa un travaliu de cosmar. Timp de 24 de ore, artista a trecut prin chinuri cumplite si la fel de grele au fost si primele luni de viata ale micutilor. Atat de rau au afectat-o aceste probleme dureroase, incat Cristina ar fi cazut intr-o depresie puternica si a refuzat sa mai urce pe scena.
"In ultima perioada, Cristina se afundase intr-o dulce lene, in ceea ce priveste profesia. Simtise nevoia de o pauza, departe de scena, emisiuni si filmari de tot felul. Ea nu a mai cantat aproape deloc. In ultimii trei ani, de cand a ramas insarcinata, am avut patru cantari. Acum vrea sa simta din nou placerea actului de a canta, de a simti energia oamenilor", a dezvaluit un apropiat al artistei.

La doi ani de la acea perioada, Cristina a reusit sa depaseasca situatia neplacuta si si-a pus toata ambitia la incercare pentru a intra in posesia trofeului. "Dupa nastere, la fel ca majoritatea lauzelor, Cristina a avut si ea o intalnire prelungita cu depresia post-partum. Luase si mult in greutate din cauza oboselii primelor luni de maternitate, dintre care o luna de spitalizare si acest lucru a afectat-o si mai mult, emotional si psihic. Pierduse bucuria de a canta, nu prea mai iesea din casa, in afara zonei in care locuieste. Intrase intr-un cerc vicios, s-ar putea spune. Era dezamagita de ea si a fost o mare provocare sa se remonteze, sa se recladesca si sa se remodeleze, la propriu", a povestit mama vedetei.

Contestata si apreciata deopotriva, Cristina Balan a fost desemnata aseara Vocea Romaniei prin voturile telespectatorilor, marcand astfel cea de-a doua victorie consecutiva a lui Tudor Chirila. Locul secund i-a revenit lui Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, in timp ce elevii lui Smiley, Tobi Ibitoye si Michel Kotcha, s-au clasat pe locurile trei, respectiv patru in preferintele romanilor.