studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Rasfat maxim, venituri sigure si casa ta de Revelion!

Rasfat maxim, venituri sigure si casa ta de Revelion!

2/204119
calendar_month 08 Oct 2021, 00:00
Acestea sunt cateva din beneficiile oferite un studio de cel mai bun studio de videochat din Romania

In contextual actual, avand in vedere ca oamenii din toate colturile lumii sunt obligati sa isi petreaca timpul acasa, cererea pentru serviciile de videochat a crescut, iar modelele online castiga in aceasta perioada mai mult decat pot cheltui.

Studio 20 – cel mai bun studio de videochat din Romania

Chiar daca in tara noastra s-au deschis sute de studiouri, majoritatea tinerelor aplica pentru oferta Studio 20. Deoareceeste de nerefuzat! Studio 20 se afla pe locul 1 atunci cand vine vorba de profesionalism, conditii, castiguri, beneficii si premii. Acest studio videochat avand locatii in toate orasele mari din tara, le ofera modelelor tot ce si-ar putea dori de la un loc de munca.

In comparatie cu alte studiouri, modelele Studio 20 au un contract 100% legal de artist-interpret si se pot mandri cu incasarile lor, deoarece le obtin prin inteligenta si farmecul lor, nu prin nuditate. Studio 20 este un studio glamour/non-adult, ceea ce inseamna ca modelele se folosesc in timpul discutiilor online de abilitatile lor de comunicare si de calitatile cu care au fost inzestrate.

Tinerele care fac videochat non-adult au toate motivele sa se mandreasca cu reusita lor, deoarece nu fac nimic rusinos, ci, din contra, dau dovada de ambitie si le arata tuturor ca se pot face bani multi din conversatii online.

Cum sunt rasfatate si ce beneficii au modelele Studio 20?

Daca iti doresti sa te bucuri de siguranta locului de munca si de o viata de printesa, ar trebui sa iei in considerare oferta celui mai bun studio de videochat din Romania. Iata ce beneficii iti ofera Studio 20 in aceasta perioada:

Transport cu limuzina. Modelele online sunt protejate in timpul pandemiei de coronavirus, asa ca sunt duse si aduse de la studio cu limuzina.
Venit minim garantat. In primele 3 luni de activitate la Studio 20, vei primi 1000 de dolari pe luna.
Asigurare medicala si stomatologica privata. Daca vei accepta oferta celui mai bun studio de videochat din Romania, vei avea acces la cele mai bune servicii medicale.
Cursuri gratuite. Studio 20 le ofera modelelor online posibilitatea de a invata la perfectie limba engleza si de a dobandi cunostinte pretioase de cultura generala. In plus, deoarece imaginea ta trebuie sa fie impecabila, vei participa si la cursuri de macbiaj.
Training oferit de cei mai buni specialisti din domeniu.
Credite fara dobanda. Vei avea posibilitatea sa aplici pentru un imprumut direct de la companie pentru a-ti achizitiona o casa sau o masina.
Apartament sau casa. Poti avea casa visurilor tale. Studio20 iti ofera oportunitatea de a fi model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si poti avea apartament sau casa in rate cu dobanda zero chiar in noaptea de Revelion!Intre 16 septembrie si 31 octombrie orice model ce se angajeaza la Studio20 poate primi un apartament in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022! Daca iti doresti casa ta si o viata fara griji, alege oferta de angajari videochat la Studio 20!Cea mai mare franciza de videochat din lume Studio20 are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Acestia isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

https://