Schimba-ti viata inca din studentie: se fac angajari in videochat!
3/38821
calendar_month 23 Iun 2021, 00:00
Studentia este una dintre cele mai frumoase perioade din viata, insa nu te poti bucura cu adevarat de ea daca o petreci in lipsuri financiare. Atunci cand imparti o camera de camin sau o garsoniera cu alte fete si cand iti permiti sa iti cumperi haine noi sau sa iesi in oras doar o data la cateva luni, tot farmecul dispare! Nu mai reusesti sa vezi frumusetea din jur si nici alte persoane nu observa frumusetea ta.

In aceste conditii, solutia unei angajari videochat se poate dovedi ideala pentru multe tinere studente. Le ajuta sa castige sume consistente de bani si, in acelasi timp, sa isi continue studiile. Iata cum este posibil acest lucru!

Programul flexibil iti permite sa mergi in continuare la facultate

Multe fete care se angajeaza in alte domenii in timpul facultatii nu mai reusesc sa faca fata programului de la scoala, cursurilor si examenelor. Scapa temporar de greutatile financiare, dar fie nu isi incheie studiile, fie amana intruna examenele, pana cand ajung sa repete cate un an. Cu siguranta, nu iti doresti asa ceva!

Tocmai de aceea, tinerele care aleg varianta unei angajari in videochat au posibilitatea de a-si stabili singure programul. Mai precis, ele pot sa decida care este intervalul orar in care vor munci: fie dimineata, fie dupa-amiaza tarziu, fie noaptea. Astfel, pot foarte bine sa isi continue programul obisnuit, indiferent de exigentele acestuia.

Castigurile mari apar foarte repede!

In primele trei luni dupa ce a luat decizia unei angajari in videochat la oricare dintre sediile Studio 20, fiecare fata obtine, garantat, un venit lunar in valoare de 1 000 de dolari, indiferent de performantele pe care le obtine pe site-uri in aceasta perioada de inceput.

In plus, modelele aflate la inceput de drum sunt ajutate financiar sa isi completeze trusa de machiaj si garderoba, doua elemente esentiale pentru a face performanta in acest domeniu. Daca vor munci in cadrul studioului pentru o perioada de minimum trei luni, nu vor mai trebui sa returneze banii, ci sumele primite in acest scop vor fi considerate un cadou de bun-venit!

Comisioanele cresc, pe masura ce capeti experienta

Inca din prima zi ulterioara unei angajari in videochat, fiecare model beneficiaza de un comision de baza in valoare de 50% din castigurile obtinute. Ulterior insa, devin eligibile pentru diferite bonusuri cumulative, dupa cum urmeaza:

• 5% pentru 100 de ore pe perioada. Faptul ca sunt incluse si streamingul de mobil si apelurile video face obiectivul mai usor de atins;

• acelasi procent de 5% pentru o rata de conversie buna;

• 5% pentru castiguri de peste 15 000 de dolari pe perioada, ceea ce inseamna ca valoarea procentului primit creste odata cu castigurile obtinute;

• inca 5% pentru un comportament online perfect;

• de asemenea, 5% pentru parteneriat pe termen lung. Acest bonus se plateste in luna iunie a fiecarui an pentru intregul an precedent.

Astfel, poti ajunge sa obtii comisioane cumulate de pana la 75% din totalul castigurilor. Orice model experimentat poate sa depuna marturie ca este suficient pentru a-ti asigura prosperitatea inca dinainte de terminarea studiilor universitare.

Iata, asadar, suficiente motive pentru care o studenta merita sa ia in calcul varianta unei angajari videochat. Incearca si tu si vei vedea, rapid, cum viata ta se schimba in bine!