Scurt indrumar de pompe funebre
3/38802
calendar_month 15 Feb 2021, 00:00
Sigur ca un anunt care face reclama la servicii funerare in Bucuresti sau prin alte parti nu determina din partea noastra un click entuziasmat, cum ar face-o titlul unui articol ce trateaza lansarea ultimului tip de iPhone. Iar o firma de pompe funebre nu e cool nici macar pe Instagram, oricate fotografii “sharp & profi”ar posta.

Insa moartea... moartea e o mizerie. Dar nu pentru cel care ii cade prada (macar atat) - durerea si suferinta sunt pentru cei dragi ramasi in urma.

In ce priveste persoana trecuta in nefiinta, e greu sa-I gasesti o hiba rationamentului lui Mark Twain: “ I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it.” Adevarat, cam slaba consolare... dar parca mai buna decat nimic.

Servicii funerare de specialitate

Cel mai bun lucru pe care il putem face cand pierdem pe cineva drag e sa apelam la o agentie funerara specializata. Ca Funerare 24 – firma de pompe funebre non stop in Bucuresti si Ilfov. Apoi sa achizitionam un pachet funerar complet (achizitia fiecarui serviciu funerar in parte ne-ar costa mai mult, atat ca timp cat si ca bani) care sa corespunda necesitatilor, dorintelor si bugetului disponibil.

Insa trebuie sa analizam cu atentie agentiile funerare si ofertele acestora pentru a nu cadea victima tacticilor mai putin oneste de marketing practicate de unele dintre ele.

In primul rand, trebuie ignorate ofertele ce par prea bune pentru a fi adevarate, pentru ca intuitia ne e de regula un aliat de nadejde – adesea chiar sunt prea bune pentru a fi adevarate. Agentiile funerare sunt societati comerciale dedicate obtinerii de profit; nu poate oferi nici o afacere servicii total gratuite plus un bonus de cateva mii de lei... doar pentru ca s-ar simti onorati ca i-am ales...

In al doilea rand, trebuie sa ne asiguram ca pe pagina respectivei firme de pompe funebre exista o locatie fizica exacta a sediului, eventual si a magazinului funerar... si este de asemenea afisata societatea comerciala care detine agentia funerara. Asta reprezentand de altfel o cerinta legala de ani buni... Aceste informatii pot fi gasite la sectiunea Contact sau Termeni si Conditii. Uneori si in subsolul paginii.

Si nu in ultimul rand, trebuie verificate recenziile celor care au apelat in trecut la serviciile firmei de pompe funebre ce ne intereseaza. Din pagina de cautari Google, de pe paginile de Social Media daca exista, etc.

Pe cont propriu? Mai bine nu

Poate te gandesti ca te poti ocupa de toate si prin fortele proprii, fara nevoia de a apela la o firma specializata in servicii funerare. Ar fi o greseala sa incerci. Nu numai ca ar trebui sa rezolvi, o singura persoana fiind, ceea ce in cadrul agentiei funerare face o echipa, dar si sa faci ce n-ai mai facut niciodata – si nu sunt putine procedurile funerare si sarcinile administrative. Care mai si trebuie indeplinite intr-o succesiune fixa si fara mult timp la dispozitie. De la alegerea sicriului, a aranjamentelor florale, discutiile cu preotul, cu ceilalti furnizori a caror implicare inmormantarea o necesita... luatul la tranta cu tot hatisul birocratic fara macar sa stii exact de ce acte si autorizatii ai nevoie... facut aranjamente pentru concesionarea locului de veci... si toate asta nereprezentand decat o parte din ce te-ar astepta...

E mult mai bine sa lasi tot ce inseamna proceduri funerare si sarcini birocratice in seama profesionistilor. Iar tu sa incerci sa gasesti suficienta pace sufleteasca cat sa poti spune “Ramas bun” persoanei dragi pierdute.Noi suntem la un clic distanta. Pentru orice intrebare din domeniul funerar apeleaza numarul de pe site-ul nostru, funerare24.ro. Iti stam la dispozitie si pentru un simplu sfat. Fara sa te coste nimic.