studentie.ro  » diverse » stiri » Stailer - programari la salon in orice zi

Stailer - programari la salon in orice zi

Publicat: 13 Apr 2021 | Vizualizari: 772

Vizitele la saloanele de înfrumusețare sunt destul de rare pentru unele persoane din cauza timpului și totuși, atunci când se decid să meargă nu pot găsi un loc liber. Tot acest proces de a te programa la salon necesită mult prea mult timp și apeluri telefonice în zadar. La final tot nu poți găsi un loc liber în ziua în care îți dorești. Mai dificil este atunci când ajungi într-un oraș nou și nu știi niciun stilist bun care să îți ofere coafura dorită.

Tot acest proces poate fi o adevărată bătaie de cap. Din acest motiv, tehnologizarea și-a făcut loc printre noi și a apărut Stailer. Aceasta este o platformă care permite programarea la salon online, în doar 5 minute. Această metodă depășește cu mult condiția tehnicilor clasice și poți să te programezi oricând. Chiar și în cele 5 minute de pauză de la muncă.

Programare la orice serviciu de hair & beauty

Stailer este o inovație în domeniul hair & beauty și o metodă mult mai utilă, atât pentru stiliști, cât și pentru clienți. Este o economie de timp și poți vedea toți stiliștii și să îl alegi pe cel pe care îl consideri potrivit. Pe platformă sunt înscrise aproape toate saloanele din câteva orașe cheie ale țării, precum Oradea, Iași, Cluj, Timișoara și mai nou București.

La un simplu search pe Stailer.ro poți descoperi stiliștii din orașul în care locuiești. Datorită pozelor de pe site cu lucrările lor de înainte și de după, fiecare utilizator poate alege mult mai ușor unde vrea să meargă. Alături de acestea este și poza stilistului, lista de prețuri și salonul la care activează. Sunt disponibile toate serviciile din acest domeniu pe platformă.

Dacă ești în căutare de saloane de make-up in Iasi, trebuie doar să selectezi din listă opțiunile necesare, alături de ora și data la care poți merge și platforma va afișa pagina cu stiliștii disponibili. Poți beneficia de o programare chiar astăzi, dacă accesezi Stailer. Pentru evenimentele importante te poți programa pentru mai multe servicii în aceeași zi. De pe scaunul coafezei poți ajunge la manichiuristă și la cosmeticiană, astfel încât după o vizită la salon să fii gata de petrecere.

Utilizare Stailer - complet gratuit

Platforma poate fi accesată de orice persoană interesată. Chiar dacă nu ești din unul dintre orașele menționate, o vizită în Iași, spre exemplu, te poate duce pe scaunul coafezei. Utilizarea este complet gratuită și foarte facilă. Pentru cei interesați, există posibilitatea de creare cont, la fel de gratuit. Acesta vine la pachet cu o serie de beneficii. În primul rând stochează toate vizitele la salon de care ai beneficiat, astfel încât să poți reveni la ele. Ai o listă cu toate datele și locurile în care ai fost la salon și astfel vei ști când trebuie să mergi a doua oară.

În al doilea rând, cei care dețin cont pot seta un reminder care să le amintească ziua și ora programării. Având în vedere că fiecare zi este una plină de activități, este firesc să uiți. Din acest motiv Stailer a instalat această opțiune, pentru a nu pierde nicio programare. Are o hartă inclusă, astfel încât să poți ajunge direct la locul potrivit, fără timp pierdut. Accesează acum Stailer și bucură-te de utilitatea ei!

Contact: support@stailer.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-19 00:00:00