STEAUA SI DINAMO, TREI ETAPE FARA SPECTATORI
6/6235
calendar_month 14 Dec 2007, 00:00
Comisia de Apel a FRF a decis, joi, ca Steaua si Dinamo sa evolueze cate trei etape fara spectatori, desi initial Comisia de Disciplina luase hotararea ca ambele cluburi sa fie penalizate doar cu amenzi, pentru incidentele de la meciul direct, din etapa a 16-a.
"Dinamo si Steaua au cerut anularea sanctiunii cu penalitate de la meciul direct. Comisia de Apel a decis anularea acestei hotarari, care se incadra la articolul 83, si i-a incadrat la articolul 82, fiecare urmand sa joace cate trei etape fara spectatori.
Aceasta hotarare intra in vigoare de azi", a declarat joi, pentru NewsIn, secretarul general al Comisiei de Apel, Mircea Cezar Ionescu.
Steaua va evolua fara spectatori in meciurile cu Farul Constanta (etapa 19), CFR Cluj (etapa 21) si Unirea Urziceni (etapa 23), in timp ce Dinamo va juca fara aportul publicului in partidele cu Ceahlaul Piatra Neamt (etapa 20), Farul Constanta (etapa 22) si Politehnica Iasi (etapa 24).
Comisia de Disciplina a FRF a decis initial ca echipele Steaua si Dinamo sa nu ispaseasca nicio etapa de suspendare dupa incidentele din derby-ul etapei a 16-a, formatiile urmand sa plateasca doar amenzi de 70.000 de lei, respectiv 80.000 de lei.
In timpul meciului castigat de ros-albastrii cu scorul de 1-0, cele doua galerii au aruncat cu petarde si fumigene in spatiu de joc, ceea ce a dus la intreruperea jocului in trei randuri.
Sursa : Realitatea.net