studentie.ro  » diverse » stiri » Studentia - o perioada frumoasa, dar capricioasa. Afla despre oferta de munca de la Prime Studios

Studentia - o perioada frumoasa, dar capricioasa. Afla despre oferta de munca de la Prime Studios

Publicat: 02 Feb 2022 | Vizualizari: 67

Perioada studentiei este pentru multe persoane momentul in care realizeaza cum este viata de adult, cu toate grijile si sarcinile care trebuie indeplinite. Facturile trebuie platite, chiria la fel, mancarea nu mai este gata pregatita cand ajungi acasa, asta pe langa un program foarte incarcat. Parca nimic nu este asa cum ar trebui, pentru ca acele detalii care sunt printre cele mai importante nu sunt niciodata de ajuns - timpul si banii.

Chiar daca in viata nu banii sunt totul, iata ca fara ei nu putem trai. Chiar daca stai in casa ai nevoie de bani pentru ca trebuie sa cumperi mancare, de fiecare data cand iesi din casa sunt necesari in special pentru transportul in comun sau pentru combustibil la masina si asa mai departe. Iata ca cei de la prime-studios.ro vin cu o solutie pentru femeile majore care vor sa isi schimbe viata, care vor sa uite de problema banilor si sa traiasca asa cum si-au dorit mereu.

Oferta de munca greu de refuzat

Reprezentantii acestui studio de videochat in Bucuresti aduc in atentia persoanelor interesate o oferta de munca. Acestia fac angajari la videochat pentru studioul lor, ceea ce poate veni cu multe avantaje si premii chiar. Femeile care vor sa isi schimbe viata, care vor sa uite de problemele cu privire la resursele materiale si care vor un loc de munca ce le permite sa aiba si timp liber pot aplica pentru un interviu.

Alaturi de salariul lunar care nu este de refuzat si care este cu mult peste minimul pe economie, angajatele beneficiaza si de alte bonusuri, motiv pentru care aceasta oferta de munca ar fi una greu de refuzat.

Criterii de angajare

Poate ca multe persoane au o conceptie gresita asupra a ceea ce inseamna criteriile de angajare la un studio de videochat. Indiferent de cum este la alte studiouri de acest gen, cert este ca cei de la Prime Studios cauta o persoana comunicativa, dezinvolta, care se poate plia pe diverse subiecte de discutie.

Nu exista criterii stricte in ceea ce priveste aspectul fizic, nu exista tipare in care viitoarele angajate trebuie sa se incadreze, deci puteti uita de ideea de 90-60-90. Cele care merg la interviu trebuie sa fie cat mai deschise la conversatie si sa dovedeasca faptul ca pot purta conversatii fara sa plictiseasca si fara sa isi piarda interesul.

Lucru foarte important pentru acest loc de munca pentru ca membrii trebuie sa aiba cu cine sa discute si trebuie sa ramana interesati, astfel incat sa revina.

Vacante si operatii estetice - intra in pachetul ofertei de munca?

Iata ca in acest caz raspunsul este DA! Poate ca nu va asteptati la asta dar da, cei de la Prime Studios chiar ofera angajatelor premii ce tin de posibilitatea de a face o operatie estetica sau de a merge in vacanta.

Sunt anumite concursuri pe care le organizeaza sau se obtin aceste bonusuri in functie de numarul orelor lucrate. Angajata care castiga poate merge intr-un city-break, acesta fiind un premiu lunar si anual unul dintre modele castiga o operatie estetica.

Accesati site-ul lor pentru a afla mai multe informatii si contactati reprezentantii pentru a stabili un interviu.

Contact:
0725 165 944.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00