STUDENTII DIN POLITEHNICA SE PLANG DE FURTURILE ZILNICE
5/5907
calendar_month 03 Dec 2007, 00:00
Usi metalice, intrerupatoare si pereti despartitori intre grupurile sanitare. Toate acestea se fura din caminele studentesti din Capitala. Studentii din Complexul Studentesc Regie spun ca lucrurile continua sa dispara, in ciuda faptului ca anul trecut au fost montate camere de supraveghere.
Camerele de supraveghere au luat locul paznicilor de anul trecut. Cu toate acestea furturile au continuat, spre disperarea studentilor care nu mai stiu la cine sa apeleze.
Acestia explica faptul ca in camine se fura aproape orice. "Nu prea avem ce sa facem, luam situatia ca atare si asteptam ca administratia sau alte persoane care sunt abilitate sa faca acest lucru sa faca ceva, noi am platit fondul de rulment care ar trebui sa acopere toate pagubele care se produc in timpul anului", spune un student.
Reprezentantii Universitatii Politehnice spun ca s-a inceput o ancheta interna si cred ca in scurt timp vinovatii vor fi identificati.
"Am intarit securitatea la intrarea in camin, dar probabil vom incerca sa punem niste camere de supraveghere si pe coridoare, pentru ca este absolut neplacut pentru studentii care isi vad de treaba sa nu beneficieze de conditii normale din camin. Suntem decisi sa nu-i iertam pe cei vinovati", a spus Ecaterina Andronescu, rector Universitatea Politehnica Bucuresti.
Sursa : Realitatea.net