Studentii din Timisoara vor mai multa securitate in Complex
3/37065
calendar_month 01 Sep 2015, 00:00
Mahniti de cazul tanarului care a fost omorat in bataie in campusul studentesc saptamana trecuta, studentii timisoreni au demarat protestele pentru o siguranta mai mare in Complex.

Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea de Vest din Timisoara a lansat o petitie online prin care solicita cresterea gradului de siguranta in campus. Studentii isi doresc ca numarul autoritatilor responsabile cu aigurarea ordinii publice sa sporeasca.

"Complexul Studentesc din Timisoara este <casa studentilor>, unde acestia isi petrec cel putin trei ani din viata. Copiii veniti din toate partile tarii pentru a studia intr-unul din cele mai mari centre universitare din Romania ar trebui sa se simta in siguranta la ei ”acasa”. Acesta este locul in care cunosti studenti noi, socializezi, legi prietenii, te distrezi, te maturizezi. Totul suna perfect pana se ajunge la agresiuni, certuri, batai. Oare unde este problema?", se intreaba reprezentantii asociatiei care invita toti studentii sa semneze petitia aici.

Initiatorii protestului si ai petitiei spun ca in Complex s-au mai intamplat incidente asemanatoare si se pare ca nimeni nu face ceva pentru a le opri.

Foto: tmpress.ro