studentie.ro  » diverse » stiri » Succesul in pariuri sportive depinde de anumiti factori - care sunt acestia

Succesul in pariuri sportive depinde de anumiti factori - care sunt acestia

Publicat: 11 Dec 2019 | Vizualizari: 3564

De pariat poate paria toata lumea, insa succesul din asta este unul mai rar. Se spun multe despre strategii, cum sa faci biletul zilei, insa in final specialistii vorbesc si despre anumiti factori ce determina si ei succesul.

La baza vor fi cunostintele sportive. Nu de putine ori am auzit acest sfat, de a paria la ce ne pricem mai bine; daca nu ai cunostinte despre un anumit tip de sport, ce te face sa crezi ca vei sti sa intuiesti anumite aspecte si sa ai sanse de reusita cu biletul zilei?

Nu doar ca trebuie sa cunosti sportul pe care pariezi, dar trebuie sa ii intelegi si particularitatile, sa stii daca un om in plus face diferenta, daca exista un avantaj pe teren propriu etc. Cunoscand astfel de detalii pariorul ar putea intuit cand chip trece prin faze mai proaste spre exemplu. Domeniul este unul dinamic si trebuie sa tii pasul cu el.

Oricand pariorul se poate orienta spre un alt domeniu sportiv, dar trebuie sa invete tot ce se poate despre acesta si sa fie la curent mereu cu noutatile. Va dura ceva timp pana cand acesta va putea spune ca este un cunoscator al domeniului.

Cunostinte de matematica

Trebuie sa intelegi cum functioneaza calculul cotelor, cum e cu marja de profit printre altele, astfel ca aceste aspecte impun ceva cunostinte de matematica. Mai mult decat atat, sunt si strategii ce se bazeaza pe anumite calcule matematice. Desigur, nu pare atat de greu, in era in care ne folosim mereu de telefoane pentru calcule. Totusi merita amintit ca si aici este un punct forte pentru cei care se pricep.

Statistica si probabilitatea

Cat de bine le stapanesti? Aici vorbim despre doua domenii in stransa legatura unul cu celalalt. Concret, daca iti doresti sa joci pariuri de valoare, atunci ar fi cazul sa te pricepi si la probabilitati matematice, analizand asadar rezultatele pentru a anticipa ce va fi pe viitor. Vorbim poate mai degraba despre un atu al celor mai experimentati, nu ce ii vizeaza pe pariorii incepatori.

Probabilitatile si cotele

In ceea ce priveste sansele de castig, poti imbunatati analiza in timp prin analiza pe care o faci asupra stilului tau de joc. Poti folosi doua metode in acest sens:

Monte Carlo, una dintre cele mai cunoscute tehnici, metoda folosita si in alte domenii. Poate parea ceva mai dificil la inceput si implica si ceva cunostinte de Excel. Cu putina perseverenta vei reusi insa sa intelegi cum sta treaba.

T-score si P-value, alte doua metode cunoscute, ce implica analiza ceva mai usor de folosit, chiar si de catre cei care nu au cunostinte solide de statistica si probabilitate matematica.

Calitati de care orice parior are nevoie

Pentru a deveni tot mai bun in domeniu ai nevoie de ceva mai mult timp, sa investesti rabdarea ta aici si nu doar banii. Iata ce spun cei mai experimentati dintre jucatori ca este important in viata unui parior:

Disciplina – este extrem de important de avut in vedere ca exista o linie destul de subtila intre ce investesti in pariuri, ce iti permiti sa pierzi si ce investesti din ambitie sau fiind sub influenta emotiilor.

Rabdarea – se spune ca de fapt castigurile din pariuri, cele consistente sunt cele care vin pe termen lung. Un parior experimentat are rabdare si urmareste cotele si site-urile de specialitate pentru a-si imbunatati strategiile de joc. Rabdarea este un aspect extrem de important.

Control – vorbim mai degraba de controlul emotiilor in momente cheie. Sub influenta emotiilor ai tendinta de a juca la recuperare, de a da cash out.

Inteligenta – mai mult decat a detine cunostinte precum cele expuse mai sus, conteaza si modul in care sunt gestionate calitatile, enumerate mai sus.

Un alt punct de reper pentru cei au nevoie de un ghid in lumea pariorilor este platforma online Cota2.ro, unde cei interesati regasesc o lumea a pariurilor, cu topuri de bonusuri, ponturi redactie, tipsteri, tutoriale si multe altele.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-26 00:00:00 - 2022-02-16 00:00:00