studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  TOP 3 detalii de care trebuie sa tii cont, cand iti alegi incaltamintea de iarna

TOP 3 detalii de care trebuie sa tii cont, cand iti alegi incaltamintea de iarna

2/204158
calendar_month 17 Dec 2021, 00:00
Alegerea încălțămintei potrivite pentru iarnă nu este o misiune deloc ușoară. Dincolo de aspectele estetice, nu trebuie să scapi din vedere faptul că încălțămintea de iarnă nu trebuie doar să arate bine, ci să prezinte anumite elemente de siguranță și confort, pentru ca piciorul tău să se mențină la o temperatură optimă, atât când stai pe loc, cât și în mișcare, iar sănătatea ta, per ansamblu, să nu fie pusă în pericol.

Stiliștii au recomandări numeroase pentru persoanele care se află în căutarea perechii ideale de încălțăminte de iarnă. Pentru a face alegerea potrivită, însă, trebuie să identifici exact nevoile și așteptările tale și să știi care dintre recomandările specialiștilor ți se potrivesc ție.

Din fericire, alegerea nu este atât de complicată pe cât pare. De ce? Pentru că există o serie de recomandări universal valabile, de care ar trebui să țină cont toate persoanele care se află într-o astfel de căutare.

Indiferent de gusturi, de stil de viață, de preferințe în materie de modă și tendințe, specialiștii recomandă oamenilor să țină cont de aceste 3 detalii de bază:

1. Nu te teme de alegeri îndrăznețe, precum bocancii

Unele persoane văd bocancii ca fiind mult prea extravaganți sau cu un aspect mult prea dur pentru personalitatea lor. Altele au senzația că, dacă porți bocanci, trebuie ca restul ținutei să fie de inspirație militară, de exemplu.

Stiliștii contrazic vehement aceste curente de opinie, pe care le consideră niște mituri false și nefondate. De fapt, spun ei, bocancii s-au transformat în ultimii ani și au intrat în tendințele actuale, de la un an la altul, ca o piesă vestimentară obligatorie și nu doar în sezonul rece.

Ei sunt versatili și ușor de integrat în aproape orice ținută vestimentară, conferindu-i acesteia stil, originalitate și personalitate. Practic, poți folosi bocancii într-o multitudine de combinații, iar iarna ei sunt ideali, fie că optezi pentru o ieșire în oraș sau o excursie la munte.

2. Mare atenție la talpă

Dincolo de aspectul estetic, încălțămintea de iarnă trebuie să fie, în mod obligatoriu, sigură. Acest lucru e posibil doar dacă talpa respectivei perechi de pantofi, ghete, cizme sau bocanci, este confecționată din materiale de calitate antiderapante.

În cazul în care ești în căutarea unor oferte interesante, poțialege încălțămintea de iarnă de la Moldet la prețuri avantajoase. E indicat să optezi pentru o astfel de pereche de încălțăminte, care te va ajuta să pășești mai sigur pe tine pe străzile acoperite de polei sau de zăpadă. Riscul producerii accidentelor nefericire se reduce semnificativ când porți în picioare niște pantofi adaptați condițiilor meteo nefavorabile ale sezonului rece.3. Ia în calcul să cumperi pantofi cu un număr mai mare

În cazul în care ești o persoană activă, care petrece mult timp în aer liber și desfășoară diverse activități afară, în sezonul rece, ai putea avea nevoie de o pereche de șosete groase în încălțăminte. Prin urmare, e posibil ca, în sezonul rece, pantofii aleși să fie perfecți, doar dacă optezi pentru o pereche ce are un număr mai mare decât cel purtat de tine de obicei.

Așadar, ține cont de aceste trei aspecte esențiale atunci când îți vei alege următoarea pereche de încălțăminte de iarnă. Dacă vei căuta în magazinele de specialitate, vei găsi produse care vor îmbina armonios utilul cu plăcutul, oferindu-ți atât confort, cât și un aspect stilat.

Sursă foto: pixabay.com