studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  TOP 4 avantaje ale reinoirii politei CASCO la aceeasi companie de asigurari

TOP 4 avantaje ale reinoirii politei CASCO la aceeasi companie de asigurari

2/204173
calendar_month 14 Ian 2022, 00:00
Fără îndoială, o poliță de asigurare auto comprehensivă este una dintre cele mai responsabile alegeri pe care le poți face ca șofer. Datorită faptului că acoperă printre cele mai întâlnite daune legate de autovehicule (avarii, accidente, furt etc.), beneficiile unei polițe CASCO sunt motivul pentru care acest tip de asigurare este foarte populară.

Însă cum procedezi atunci când trebuie să îți reînnoiești polița CASCO pentru mașina ta? Merită să schimbi furnizorului de asigurări auto sau este mai bine să devii un client fidel asiguratorilor din prezent?

Mai jos vei regăsi avantajele de care poți beneficia dacă rămâi la același furnizor de asigurări pentru o perioadă prelungită:

1. Construiești o relație de încredere cu asiguratorul

Ca în orice parteneriat de afaceri, o relație puternică, bazată pe încredere va deveni din ce în ce mai solidă de-a lungul timpului. Pe de o parte, asiguratorul va înțelege mai bine cerințele tale și îți vor oferi sprijinul necesar în situații dificile. Totodată, beneficiind de serviciile de CASCO de la Asirom pe o perioadă mai lungă, asiguratorii vor devin familiarizați cu comportamentul tău la volan și cu istoricul reclamațiilor. Pe de altă parte, ca persoană asigurată, vei cunoaște mai bine politicile companiei, diversele modalități de a contacta asiguratorul pentru daune și cu timpii de răspuns pentru soluționarea unor anumite cereri.

2. Obții o scădere a cheltuielilor deductibile

Unele companii de asigurări oferă o reducere a sumelor deductibile obligatorii pentru clienții care le sunt fideli. De obicei, asigurătorii pot acorda aceste beneficii deținătorilor de polițe care colaborează de câțiva ani și care nu au antecedente grave. Companiile de asigurări oferă, de asemenea, opțiunea de creștere sau scădere a deductibilei voluntare la reînnoirea contractului. În funcție de cât îți poți permite să plătești din buzunar pentru o cerere de despăgubire, poți decide dacă merită să optezi pentru suma deductibila - și prima redusă rezultată.

3. Fără costuri sau taxe ascunse

Când semnezi cu o companie de asigurări pe termen lung sau reînnoiești polița de asigurare CASCO, vei avea avantajul de a fi deja familiarizat cu termenii și condițiile poliței tale. Acest lucru te poate feri de costuri sau taxe ascunse atunci când depui o reclamație în vederea obținerii unei despăgubiri. De asemenea, dacă alegi să treci la un nou asigurator, este posibil să suporți unele taxe suplimentare la încheierea contractului, sau chiar și la rezilierea acestuia.

4. Ușurință la reînnoirea poliței

Atunci când alegi să îți schimbi asiguratorul, poate fi necesar să furnizezi toate detaliile vehiculului pentru a reînnoi polița CASCO, împreună cu un istoric amănunțit al evenimentelor din trafic. Unii asigurători ar putea chiar să dorească să îți inspecteze mașina pentru evaluarea acesteia și ridicarea tarifelor de asigurare. Însă atunci când alegi să mergi în continuarea cu Asirom ce trebuie să faci este să vizitezi site-ul web sau să îți programezi o întâlnire la sediul asigurătorului, să furnizezi numărul de identificare al poliței CASCO și să achiți suma stipulată în contract pentru serviciul ales.Așadar, reînnoirea poliței CASCO alături de compania de asigurări cu care ai colaborat deja îți oferă multiple avantaje, cum ar fi reînnoirea fără probleme a contractului CASCO, bonusuri de fidelitate și o mai bună relație cu compania de asigurări. Niciodată nu a fost mai simplu să îți știi mașina în siguranță!

sursă foto: freepik.com