TOP 6 locuri in care poti merge in Bucuresti, pentru a manca, socializa si a te distra cu prietenii
3/39128
calendar_month 01 Feb 2023, 00:00
Momentele pe care le petreci in anii de studentie, si nu numai, trebuie sa fie, cu adevarat, memorabile si pe care sa le adaugi la “portofoliul” amintirilor. Daca esti in cautarea unor optiuni pentru o iesire in oras cu prietenii, cu partenerul sau pentru a te relaxa intr-un weekend, atunci iti propunem cateva locuri din Bucuresti care, cu siguranta, iti vor crea o stare de bine.

Iata cateva locuri pe care nu ar trebui sa le ratezi, daca vrei sa te simti bine in oras, alaturi de cei dragi:

-  Se cunoaste, deja, faptul ca timpul de calitate nu este un timp pierdut! Iar, petrecut in compania oamenilor dragi il va face si mai placut. Daca esti in cautarea unui local plin de viata, cu muzica live si un meniu care sa iti “bucure” papilele gustative, atunci poti merge la cea mai mare berarie din Bucuresti si din Europa. La Beraria H vei regasi evenimente pe cinste, te vei distra cu prietenii si iti vei crea amintiri pe care nu le vei uita niciodata! In plus, ai posibilitatea sa urmaresti si concertele artistilor preferati, meciuri live sau spectacole de stand-up comedy.

-  Daca ti-ai pus in plan sa iesi intr-o seara sau intr-o zi de weekend in oras, insa nu stii cu exactitate ce activitati ai putea face, atunci poti opta pentru o seara de boardgaming la localul Journey Pub, in incinta caruia se afla Creative Board Gaming si care ofera clientilor peste 150 de jocuri care pot fi incercate, alaturi de prieteni sau familie.

-  Daca vrei sa ai parte de distractie si de “senzatii tari”, atunci ai putea opta pentru a lua parte, alaturi de colegi sau prieteni, la o ora de “groaza”. De pilda, poti merge la Mystery Rooms Escape, care se afla intr-o zona centrala din Capitala, pentru a pune cap la cap puzzle-uri in vederea “evadarii” dintr-o camera.

-  Se cunoaste ca rasul este molipsitor si iti poate creste starea de bine. Daca vrei sa ai parte de o seara amuzanta, atunci poti merge la un spectacol de stand-up comedy. Club 99 poate fi o optiune pentru tine, pentru a-ti lua portia de ras.

-  Ce este studentia fara activitatile care implica un grad de socializare mai mare? Daca vrei sa iti faci amintiri frumoase si poate chiar sa impresionezi o persoana draga, poti merge la un bar de karaoke. Nu doar ca te vei distra si iti vei pune in valoare talentul artistic pe care il ai, insa vei avea ocazia sa cunosti si alte persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

-  Daca ti-ai pus in plan sa te plimbi prin Parcul Tineretului, insa vrei sa ai si un local in care sa mananci si sa asculti muzica, atunci ai putea opta pentru Cafeneaua de Vara a Actorilor. O alta optiune ar putea fi localul La Biblioteca din Parcul Cismigiu.

Pe de alta parte, daca vrei sa iesi seara in oras si sa te distrezi, poti alege sa mergi si intr-unul dintre cluburile din Regie. Evident, pe langa toate acestea, trebuie sa stii ca orasul Bucuresti ascunde si alte “comori” care asteapta sa fie descoperite de tine si de prietenii tai.

Sursa foto: magneto.ro