studentie.ro  » diverse » stiri » Uber intra si in Timisoara, dar impune cel mai mare tarif pe care il practica in Romania

Uber intra si in Timisoara, dar impune cel mai mare tarif pe care il practica in Romania

Publicat: 25 Nov 2016 | Vizualizari: 558

Locuitorii din Timisoara pot folosi serviciul de ridesharing Uber incepand de miercuri, astfel ca orasul de pe Bega devine al patrulea din tara noastra in care compania este prezenta, dupa Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov.

Prima cursa in Timisoara este gratuita pentru cei care folosesc pentru intaia oara serviciul, in limita a 30 de lei.

Pentru a obtine aceasta facilitate trebuie sa introduci codul "TIMISOARA" in aplicatie.

Conform Uber, in ultimele 6 luni aplicatia a fost deschisa de peste 3.000 de ori in orasul din vestul tarii, fapt care demonstreaza interesul din zona pentru serviciile sale.

Principiile de utilizare a serviciului sunt aceleasi ca pana acum: comanda unei curse se face prin alegerea destinatiei in cadrul aplicatiei Uber de Android si iOS, iar plata se realizeaza cu cardul inregistrat in aplicatie.

Singura diferenta este tariful. La 1,75 de lei pe kilometru, Timisoara este orasul din Romania cu cel mai mare pret. Nu este insa exclus ca peste cateva luni pretul sa fie redus, in functie de cererea pentru servicii Uber. Asa s-a intamplat in Bucuresti, de exemplu.

Tarifele Uber pentru Romania, pe kilometru, sunt urmatoarele:

Bucuresti - 1,3 lei,Cluj - 1,7 lei,Brasov - 1,5 lei,Timisoara - 1,75 lei.
Uber are la ora actuala peste 140.000 de utilizatori inregistrati in Romania si suntem a doua tara ca importanta strategica pentru compania de ride-sharing in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia.
Via Ziare.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-10 00:00:00