Un tanar in scaun cu rotile a scapat ca prin miracol din incendiul de la Colectiv: "M-am trantit la pamant"
3/37237
calendar_month 03 Nov 2015, 00:00
32 de persoane si-au pierdut viata in club Colectiv in urma unui incendiu. Focul a cuprins rapid intreaga cladire in care se aflau peste 200 de persoane.

Printre tinerii care se distrau vineri seara in club se afla si un tanar in scaun cu rotile, in varsta de 17 ani. A scapat ca prin minune, dar a trait momente de cosmar inautru.

Tanarul se afla in stare critica la spital si are arsuri pe 60% din suprafata corpului. De asemenea, are o intoxicatie puternica a cailor respiratorii. In acest moment este insa stabil si le-a povestit medicilor de la "Spitalul Grigore Alexandrescu" despre clipele de cosmar prin care a trecut.

”Nu am avut cum sa alerg sa-mi salvez viata. Eram in caruciorul ala nenorocit. Am simtit pentru prima data in viata mea ce inseamna sa nu ai picioare. M-am trantit cu scaunul la pamant, ca sa nu iau foc. Am ramas acolo, tuseam, incercam sa ma tarasc. Oameni ma calcau in picioare. La un moment dat a venit cineva si m-a luat in brate, nu stiu cine, daca jandarm sau unul dintre prietenii mei. M-a scos afara. Am lesinat, apoi m-am trezit la spital. Nu am ars pentru ca aveam o geaca de piele groasa pe mine”, a marturisit tanarul extrem de emotionat.