Vrei sa stii mai mult decat "good morning" si "how are you"? Aplica la cursuri de engleza!
3/38828
calendar_month 01 Iul 2021, 00:00
Intr-o societate globala in care Romania e membra a celor mai importante aliante si institutii internationale, cunoasterea limbilor straine este esentiala pentru oricine doreste sa isi construiasca o cariera de succes si sa se bucure de tot ceea ce ii poate oferi viata mai bun.

Pentru a-ti imbunatati abilitatile de comunicare, ai la dispozitie posibilitatea de a participa la cursuri engleza organizate de Centrul Flying Colours. Ele te pot aduce, eficient, de la nivelul unui incepator care stie doar sa salute la cel al unui vorbitor experimentat.

Beneficiile unor cursuri de engleza pentru adulti

Odata ce reusesti sa iti imbunatatesti nivelul de cunoastere a limbii, vei observa numeroase imbunatatiri atat pe plan profesional, cat si in interactiunile din viata de zi cu zi. Iata numai cateva dintre acestea:

-  poti sa aplici pentru un job mai bun decat cel actual, fara sa iti mai faci probleme daca e vorba de o multinationala din Romania sau chiar de o companie dintr-un mare oras european;

-  ai posibilitatea de a obtine o pozitie superioara la actualul loc de munca. Cu siguranta, sefii vor remarca faptul ca te descurci mai bine in conversatiile cu partenerii internationali si ca emailurile pe care le trimiti denota un nivel superior de cunoastere a limbii;

-  te descurci excelent in timpul calatoriilor in strainatate, fie ca acestea sunt facute in interes de afaceri sau ca este vorba despre un concediu cu familia. Astfel, nu mai trebuie sa depinzi de un ghid sau de un prieten mai priceput la limbi straine.

Cum ajungi sa obtii aceste rezultate?

Ca adult, poti sa participi atat la cursuri de engleza desfasurate in sala, cat si online. Acestea din urma reprezinta varianta ideala pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti sau care prefera sa invete direct de acasa.

Iata care sunt activitatile datorita carora vei reusi sa faci progrese rapide!

- se pune un mare accent pe conversatie, astfel ca o mare parte din timp este petrecuta vorbind efectiv cu profesorul si cu colegii de grupa. Conversatiile sunt purtate pe teme actuale, relevante pentru lumea in care traim;

- prin exercitiu constant, se imbunatatesc semnificativ atat vocabularul, cat si cunoasterea structurilor gramaticale. Ajungi, astfel, sa vorbesti o limba tot mai corecta si sa folosesti un numar sporit de cuvinte si de expresii;

- resursele folosite la aceste cursuri de engleza sunt personalizate, adaptate nivelului tau si bazate pe activitati interactive care iti permit sa te afli frecvent in prim-plan. Astfel, profesorul poate sa evalueze in permanenta progresele pe care le faci;

- participarea si acomodarea cu mediul virtual sunt deosebit de facile. In plus, ai acces la o multitudine de instrumente online care iti permit sa inveti inclusiv in afara orelor de curs.

De ce sa alegi Flying Colours pentru cursuri engleza?

Flying Colours se mandreste cu o rata de promovabilitate de 100% la examenele Cambridge. In aceste conditii, nu este deloc surprizator faptul ca Centrul a fost premiat Cambridge in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards din 2020.

De-a lungul timpului, peste 4 800 de cursanti au confirmat eforturile de a concepe si de a desfasura cursuri de engleza moderne. Profesorii cu un nivel excelent de pregatire si cu o bogata experienta de predare, metodele moderne utilizate si centrarea pe nevoile fiecarui cursant, in cadrul unor grupe de maximum 10 persoane, reprezinta principalele ingrediente ale succesului.Ca o dovada suprema de incredere, Flying Colours iti returneaza taxa de examen, daca nu reusesti sa promovezi unul dintre examenele recomandate de echipa.