studentie.ro  » diverse » valentine s day » CADOURI PERSONALIZATE DE VALENTINE'S DAY

CADOURI PERSONALIZATE DE VALENTINE'S DAY

Publicat: 04 Feb 2009 | Vizualizari: 16242

Pentru cele mai frumoase momente din viata voastra exista cele mai frumoase cadouri. Giftland.ro ofera o gama variata de cadouri din care poti sa alegi pe cel mai potrivit pentru jumatatea ta.
1. Glob - Inimioare personalizat cu Poza. Dimensiunile produsului : inaltime 8.5 cm, diametrul 9 cm. Globul poate fi personalizat cu imaginea clientului.
2. Puzzle in forma de Inima. Este un cadou deosebit si original pentru indragostiti si pentru ocazii speciale. Detalii produs: (Latime: 25 cm, Inaltime: 20 cm, Nr. piese: 110). Puteti personaliza acest puzzle cu imaginea (poza) dorita de dvs.
3. Perna Inima personalizata cu poza si/sau text. Perna in forma de inima este un cadou cu siguranta perfect pentru femei, indiferent daca acea femeie este o mama, o sora, o sotie, o prietena, o colega sau iubita dvs. iar un alt mare avantaj al acestui produs este ca este printre putinele cadouri care poate practic fi oferit la orice tip ocazie.
4. Ceas de perete in forma de Inima cu Poza. Detalii tehnice : Forma : INIMA; Inaltime: 21 cm; Latime 26 cm. Ceasul Poate fi personalizat cu poza si/sau textul clientului.
5. Ursulet din plus. Ursuletul are o inaltime de 18 cm iar zona de imprimare este de 7/7 cm. Puteti sa personalizati acest tip de cadou cu poza si/sau text.

6. Pormoneu personalizat cu IMAGINE si/sau TEXT. Cadourile pentru EA sunt totdeauna o mare problema pentru EL... o solutie pentru un cadou mai deosebit si mai original va fi un Portmoneu personalizat cu o poza sau un text care, cu siguranta o va surprinde placut.
7. Sticker Laptop "Love". Stickerul Latop - "Love" este un cadou plin de culoare, un cadou ce inspira caldura, energie, speranta si un sentiment curat al iubirii. O alta proprietate a acestui Sticker de Laptop este ca in momentul in care este lipit pe clapeta latopului, feminizeaza puternic aspectul latopului fapt pentru care il recomandam de asemenea ca si cadou pentru femei.
Mai multe detalii pe www.giftland.ro
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00