studentie.ro  » diverse » valentine s day » Cum sa iti multumesti prietena de Valentine's Day

Cum sa iti multumesti prietena de Valentine's Day

Publicat: 08 Feb 2011 | Vizualizari: 2828

Trebuie sa recunosti ca nu esti fanul unei sarbatori care ti se pare inutila si total lipsita de sens, insa prietena ta este inebunita sa vina acea zi in care se asteapta sa fiti impreuna si sa va sarbatoriti dragostea. Desi nu esti de parere ca trebuie sa iti dai interesul doar intr-o singura zi din an, ci in mod constant pentru a fi fericiti impreuna, iata ca a venit totusi si Ziua Indragostitilor si prietena ta se asteapta la ceva deosebit.

Cu niste gesturi simple de Valentine's Day iti poti dovedi prietenei tale cat de mult tii la ea si cat de importanta este relatia voastra pentru tine. Clasicele bomboane si flori pot parea demodate, insa nu daca le oferi din toata inima si daca, in plus, o mai iei si prin surprindere pe iubita ta. Nu te limita doar la atat, ci continua sa o surprinzi in mod placut! Daca stii vreun restaurant sau vreo cafenea in care prietena ta se simte foarte bine, fa rezervare din timp si scoate-o in oras. In cazul in care ai prefera ceva mai boem, iar vremea iti permite, iesiti la o plimbare prin parc sau, de ce nu, la munte.

Orice ai alege dintre sugestiile de mai sus, nu uita motivul pentru care faci toate aceste lucruri: sa va simtiti bine impreuna si sa ii arati prietenei tale inca o data cat de mult o iubesti. In mod sigur nu vei da gres daca ea te va simti aproape si tandru.

Acest articol apartine www.studentie.ro si intra sub incidenta legii copyright-ului!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00