studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE DE CRACIUN - POVESTEA 10 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

IUBIRE DE CRACIUN - POVESTEA 10 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

Publicat: 07 Feb 2008 | Vizualizari: 10935

Craciunul ... perioada in care toata lumea isi pune dorinte! Fiind singura, mi-am dorit si eu sa am pe cineva cu care sa ma bucur de sarbatorile de iarna, de zapada.

Si el era in aceeasi situatie. Ne-am cunoscut intr-un club de karaoke prin intermediul prietenilor. Am dansat si am ras ca si cum ne cunosteam de-o viata. De Craciun m-a surprins cu o cina romantica acasa la el. Am gasit langa brad o masa plina de bunatati, iar pe o farfurie era asezat un trandafir si o bomboana de ciocolata. Pe un fundal cu muzica romantica am dansat si am avut parte de primul sarut.

Asa a inceput povestea noastra ce a continuat cu un inel si o declaratie de dragoste, in clubul unde ne-am vazut prima data, in fata multimii. Cu el am avut parte de multe inceputuri, el este cel care ma face sa zambesc zi de zi!Desi au trecut 2 ani, lucrurile sunt la fel de frumoase ca la inceput si sper sa ne bucuram unul de celalalt cat se poate de mult!
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00