studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE DE VARA - POVESTEA 3

IUBIRE DE VARA - POVESTEA 3

Publicat: 04 Feb 2008 | Vizualizari: 2961

Povestea noastra este cat se poate de simpla si reala. Ne-am cunoscut in vara anului 2001, ne-am placut si am observat ca avem in comun prea multe lucruri ca sa nu fim impreuna.
Fiecare dintre noi era dupa o deceptie in dragoste si cautam perechea. Am hotarat sa ne unim destinele si ne-am cumparat o garsoniera pentru ca inceputul vietii noastre sa fie doar in doi.

Pe 22.12.2001 ne-am casatorit. Era o zi friguroasa si aglomeratie la starea civila. Ne aducem aminte cu placere de acea zi mai ales cand ne uitam la poze si din fundal se vede bradul impodobit, este o zi de doua ori speciala. De atunci Craciunul incepe mai devreme pentru noi si are o conotatie mai speciala decat o avea pana atunci.

Pe 22.12.2005 s-a nascut fiul nostru, Cristian Valentin, venind ca o binecuvantare in aceeasi zi fericita pentru noi, intr-o noapte in care a nins prima data in acel an. Mi s-a povestit ca in clipele cand venea el pe lume, ningea. L-am adus acasa in prima zi de Craciun si poate ca acea zi a fost intr-adevar cel mai frumos Craciun de pana atunci, neasteptat de frumos pentru ca pe bebe il asteptam sa vina dupa Anul Nou.

Nunta am facut-o odata cu botezul celui mic, a fost o petrecere restransa, ca si cununia de altfel, dar unde ne-am simtit bine alaturi de familie. Sarbatorile de anul acesta au fost superbe, am avut doua petreceri frumoase de aniversarea a doi anisori pentru pitic si 6 ani pentru noi - una pe 22 decembrie intre noi trei, cealalta de Craciun cu invitatii.

De Sf Valentine vom sarbatori si ziua numelui baietelului, iar pe 15.02 este ziua sotului meu, implineste 32 ani, un nou prilej de chef, pe langa faptul ca ne vom sarbatori dragostea. Suntem atat de fericiti de ceea ce am realizat si de faptul ca suntem impreuna, incat ii multumim lul Dumnezeu ca ne-am intalnit. 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00