studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE DIN LICEU - POVESTEA 6 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

IUBIRE DIN LICEU - POVESTEA 6 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

Publicat: 05 Feb 2008 | Vizualizari: 9598

Hmm ... se spune ca dragostea din liceu este cea mai frumoasa! Ei bine ... sa va povestesc cum a inceput! Eram in aceeasi scoala eu clasa a8-a el clasa a12-a. Cum fetele mici sunt atrase de baietii "mari si rai" ai liceului, asa eram si eu atrasa de EL.

A trecut 1 an, eu am intrat la liceu, EL la o facultate. Drumurile noastre clar nu aveau acum intelesuri comune. Dar iata cum minunea s-a intamplat. Se oraganiza concursul de miss unde am participat si eu. Eram foarte frumoasa in seara cu pricina (normal doar aveam de gand sa castig). EL avea o verisoara in liceul meu si ii promisese ca o va insoti la bal.

1,2,3 si yuppy, am iesit miss. Urmam sa fiu cea mai populara fata din liceu. M-am dus la bar sa ma racoresc cu un suc si l-am intalnit .. era EL. Fluturasii ma inconjurau, obrajorii se inroseau, inimioara imi batea si EL: "Asadar tu ai iesit miss?!" Cu un glas firav am scos un DA de ma mir cum l-a auzit. Am primit si primul compliment: "Era de asteptat doar esti foarte frumoasa!"

Mai tarziu am dansat (toata noaptea), iar la sfarsit magia sarutului si-a pus amprenta si am trait fericiti de atunci si pana in ziua de azi. Iar pe data de 14 Februarie implinim 5 ani ... de iubire.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00