studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE FARA VARSTA - POVESTEA 7 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

IUBIRE FARA VARSTA - POVESTEA 7 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

Publicat: 06 Feb 2008 | Vizualizari: 2554

Ma numesc Alina si sant din localitatea Medias, am aproap 20ani (pe care o sa-i implinesc in aprilie). In urma cu 2 ani jumatate am cunoscut un baiat mai mare ca mine cu aproape 15 ani.
Munceam pe atunci la un club, dar mergeam si la liceu.Vroiam sa am banii mei sa nu-mi ingreunez parintii. El, Traian, m-a fermecat dar dupa multe cautari.eram prietena cu sora lui. Bineinteles ca parintii mei nu au fost de acord la inceput cu relatia mea, dar pe parcursl-au acceptat.

Acum il iubesc! Am petrecut multe impreuna si pot spune ca il iubesc enorm si cred in cei ce spun ca dragostea nu are varsta! El mi-a oferit multe: dragoste, respect, mangaiere, prieteni, familie, sprijin, tot ce e mai frumos in viata unui om..In prezent avem 2 ani jumatate impreuna. Nu e mult, parca ne cunoastem de o viata, de 100ani.

El munceste acum in Sibiu la un magazin de mobila, iar eu sunt studenta la Finante Banci la Universitatea Lucian Blaga Sibiu, la distanta. Acum lucrez in domeniul comertului pentru a-mi plati scoala. Nu ne dorim decat sa imi termin scoala, sa muncim, sa avem o casa cat de mica, un bebe frumos si sanatos, si multa multa fericire si sanatate!

Ne dorim din suflet ca Dumnezeu sa nu uite de noi, pentru ca ne iubim, iar totul se bazeaza in relatia noastra pe incredere, respect, iubiresi credinta.


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00