studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE IN AUGUST - POVESTEA 4

IUBIRE IN AUGUST - POVESTEA 4

Publicat: 05 Feb 2008 | Vizualizari: 3207

Povestea noastra de dragoste noi, George si Luiza, este una care dureaza de un an si jumatate desi ne cunoastem de 5 ani. Povestea are atat parti triste cat si parti foarte amuzante!
Ne-am cunoscut la liceu, cantam amandoi in corul liceului. Plecam cu colegii de la cor in multe locuri frumoase. George tot incerca sa se apropie de Luiza,dar ea il respingea pentru ca nu-i placea faptul ca el era cam smecheras.

Intr-o zi, mai exact pe 7 august 2006, corul nostru pleca spre Sankt Petersburg, Rusia. In complicitate cu colegii, George s-a asezat pe singura banca care ramasese libera, banca de langa Luiza! Desi la inceput a ripostat, in final a cedat. Pe la ora 23.00, cand toata lumea dormea, George a indraznit si i-a spus Luizei: "Stiu ca nu vrei sa fim impreuna, dar macar lasa-ma sa te sarut odata!" Luiza nu a fost de acord cu chestia asta, dar George i-a furat acel sarut ... ACEL SARUT ... ce sarut!

In acel moment totul a devenit roz pentru cei doi. Din acel moment sunt de nedespartit. Din acel moment am devenit NOI! Suntem foarte fericiti! Chiar daca nu toata lumea era de acord cu relatia noastra, noi am devenit din ce in ce mai apropiati! Ne iubim mult si avem planuri mari de viitor...


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00