studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE LA PRIMA VEDERE - POVESTEA 9 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

IUBIRE LA PRIMA VEDERE - POVESTEA 9 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

Publicat: 07 Feb 2008 | Vizualizari: 3809

Trecusera mai bine de 3 ani de cand ii dadusem inapoi inelul de logodna fostului meu prieten. Motivele nu mai au importanta acum, dar atunci am suferit foarte tare.
Ma inchisesem oarecum in mine si, desi au fost cativa care au incercat sa-mi intre in suflet, au batut la porti inchise. Si asta pana intr-o zi cand, pe un chat oarecare, primesc mesajul care avea sa-mi schimbe viata: "Buna! Vrei sa vorbim?". Am fost de acord; si am tot vorbit ore in sir.

A doua zi, dupa ce am vorbit toata ziua pe mess, mi-a cerut sa ne intalnim. Parca nici acum nu-mi vine sa cred. A fost dragoste la prima vedere! Parca ne cautam demult, iar cand ne-am vazut a fost ca si cand sufletele noastre s-au regasit.Pe 22 septembrie anul trecut, cand implineam un an de cand ne-am cunoscut, m-a dus la localul unde am fost la prima noastra intalnire. Acolo mi-a pus in deget un inel. Abia am reusit sa rostesc un "da" sugrumat de atatea lacrimi. Plangeam, dar de data asta de fericire! Si cu fiecare zi care trece sunt parca si mai fericita.

E cel mai minunat om din lume, tandru si iubitor. Pot sa spun ca mi-am gasit printul inimii mele si stiu ca vom trai fericiti pana la adanci batraneti.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00