studentie.ro  » diverse » valentine s day » IUBIRE PENTRU O VIATA - POVESTEA 5 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

IUBIRE PENTRU O VIATA - POVESTEA 5 - ZIUA INDRAGOSTITILOR - VALENTINE'S DAY

Publicat: 05 Feb 2008 | Vizualizari: 5793

A iubi inseamna suferinta si cum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeasca, asa ca oamenilor, daca vreti sa fiti iubiti...trebuie si voi sa iubiti.
E greu de exprimat in cuvinte dragoste pe care o traiesc, pe care o simt. Uneori o privire e suficient pentru a arata dragoste ta de o viata fara a fi necesar alt cuvant.
Se zice ca unele persoane se nasc pentru a fi avocati, sfinti, doctori, etc; eu insa consider ca m-am nascut pentru a iubi si pentru a fi indragostita. Asta e destinul meu si speranta ca cineva ma va iubi la fel s-a implinit acum 4 ani cand l-am cunoscut pe Radu.

Am stiut de la inceput cum sa ii trec numele in telefon ... My love. Si asa a ramas si acum. Cand ne-am intalnit, inima imi batea puternic si ochii imi straluceau de bucurie, mai tarziu mi-am dat seama ca asa o sa fie tot timpul. Am stat nedespartiti, ne-am iubit, ne iubim si ne vom iubi.La cei 23 de ani ai mei pot spune cu mana pe inima ca traiesc o minunata poveste de dragoste bazata pe iubire, incredere, loialitate; povestea noastra, o pereche de invidiat care are planuri mari pentru viitor.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00