studentie.ro  » diverse » valentine s day » PROTEST ANTI-VALENTINE'S DAY - ALEXANDRU MANEA

PROTEST ANTI-VALENTINE'S DAY - ALEXANDRU MANEA

Publicat: 13 Feb 2009 | Vizualizari: 2243

De ce nu vorbeste nimeni despre sarbatorile noastre? De ce nu-i lasam pe americani sa imprumute ei de la noi? Ce noi nu avem o sarbatoare traditionala a dragostei? Dar Dragobetele ce este?
Atunci cand iubirea, ca sentiment suprem este transformata intr-o sursa de afaceri profitabila de catre o mana de oameni, acei oameni jignesc si distrug sentimentul suprem in sine. Candva se spunea ca dragostea e nepretuita, iar acum a devenit sursa de imbogatire pt: presa, televiziuni, publicitate, agentii de turism, hoteluri, cluburi, baruri, cofetarii, etc.
Cred ca ar fi frumos ca toti sa ne inspiram din viata SFANTULUI VALENTIN, care era renumit si cautat de tineri, pentru ca el unea destinele tinerilor prin SF.TAINA A CUNUNIEI,...o unire foarte serioasa, cu binecuvantarea BISERICII, pentru ca SF.VALENTIN era preot, si desigur, sa fugim de "casatoriile pentru o zi" si alte automatisme si sabloane cu dulcegarii superficiale, care se petrec in zilele noastre de 14 februarie.
Ar fi minunat ca pe 14 februarie doi tineri sau mai multi, sa isi declare dragostea si dragostea lor sa fie adevarata si sa dureze cat mai mult.
Inimioare ,flori ,bomboane, numai prostii.Chiar e nevoie de atat tam-tam ca sa ii arati celui/ei din viata ta ca il/o iubesti?
Concluzia este: Dragobetele nu Valentine`s Day, cultura proprie nu americana, romani nu straini. Nu vrem sa-i imbogatim pe altii prin strategii de marketing!
ANTI VALENTINE`S DAY 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00