studentie.ro  » diverse » valentine s day » PROTEST ANTI VALENTINE'S DAY - GEORGIANA

PROTEST ANTI VALENTINE'S DAY - GEORGIANA

Publicat: 11 Feb 2009 | Vizualizari: 1896

Valentine`s Day este super naspa frate. Pai ce e asta? Ori suntem romani ori suntem americari! Pai daca sarbatorim toate nebuniile venite de peste ocean, atunci ar trebui sa avem si noi niste beneficii, nu ? De exemplu sa primim si noi mai usor vize ca sa ajungem in America.
Si asta nu e tot. Valentine`s Day reprezinta doar iubirea artificiala, pe interes. De ce ii arati cuiva ca il iubesti numai pe 14 februarie? In alta zi nu ii poti spune "Te iubesc" sau nu ii poti darui cadouri ?
Si daca te mai gandesti ca odata cu Valentine`s Day asta mai trebuie sa dai o gramada de bani pe cadouri (gen cea mai mare inima, cel mai mare ursulet etc) atunci e clar ca, pentru mine, Valentine`s Day nu reprezinta o sarbatoare a iubirii ... ci numai o sarbatoare comerciala.
Si avand in vedere ca in aceasta zi s-a "stabilit" (cine stie de cine) sa fi foarte siropos ... eu as declara aceasta sarbatoare una Emo. Motivul? Trebuie sa abunzi de sentimente dintre cele mai sensibile, unice si pure. Pentru mine - e prea sentimental.
Asa ca ... sarbatoriti Valentine`s Day in fiecare zi, nu numai pe 14 februarie.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00