Declara-ti iubirea prin sms de Dragobete

Publicat: 20 Feb 2014 00:00

Daca Valentine's Day 2014 s-a transformat deja intr-o frumoasa amintire, a sosit momentul sa iti faci planul de bataie pentru urmatoarea sarbatoare a iubirii, de acesta data in stil romanesc: Dragobetele. Vrei sa ii spui cat de mult il/o iubesti printr-un simplu sms? Iata ce i-ai putea scrie!


1. Daca de Valentine's Day unii sarbatoresc Ziua Indragostitilor, de Dragobete iti propun sa celebram ziua iubirii noastre. Sunt opt litere, doua cuvinte si un singur inteles: te iubesc!

2. Cineva mi-a spus ca ziua are 24 de ore, ca o ora are 60 de minute si ca un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a zis ca o secunda fara tine inseamna o eternitate. Te iubesc!

3. Viata mea este perfecta... dar numai pentru ca te am pe tine alaturi. Dragobete fericit!

4. Stii cat este de minunat sa ma trezesc in fiecare dimineata stiind ca tu esti al meu si ca eu sunt a ta? Te iubesc! Dragobete fericit!

5. Tanjesc dupa tine asa cu un copil tanjeste dupa viata, te doresc asa cum un om insetat isi doreste un strop de apa si mi-e dor de tine asa cum prizonierului ii este dor de libertate. Te iubesc!

6. Daca cineva iti spune "te iubesc", tu sa ii spui ca minte, caci iubirea nu se spune, ci se simte. Dragobete fericit!

7. Tu ai facut frumusetea mai pura, culorile mai vii, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat pot exprima cuvintele. Dragobete fericit!

8. Dragostea este acel lucru inefabil si intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem. Te iubesc!

9. Tu imi luminezi zilele cu sunetul vocii tale, esti minunea pe care am intalnit-o intamplator si care m-a facut fericit. Te iubesc enorm! Dragobete fericit!

10. Te iubesc nu doar pentru minunea care esti, ci si pentru cel care sunt eu atunci cand sunt cu tine.

11. Nu fiindca iubesc sunt fericit, ci faptul ca te iubesc pe tine ma face fericit! Happy Dragobete!

12. Imi este greu sa vorbesc cand sunt indragostit pentru ca, atunci cand te privesc, frumusetea ta imi rapeste suflarea. Asadar, daca astazi, de Dragobete, nu voi scoate un cuvant, vei sti de ce.

Foto: uploadimagex.com

Trebuie sa citesti

Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive
Cum te pot ajuta statisticile sa realizezi predictii sportive

Românii iubesc fotbalul și, mai ales, pariurile sportive. Nu există casă unde să nu se discute despre fotbal, să se contrazică sau să se uite la meciuri măcar o persoană. Fotbalul este un fel de sport național pe care românii îl

Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel
Cum sa castigi bani ca student, fara ca situatia ta scolara sa fie afectata in vreun fel

Daca esti student, ai ratat la cateva sutimi bursa de studiu, iar banii trimisi de parinti nu iti sunt suficienti, atunci e bine sa iei in serios perspectiva de a-ti suplimenta veniturile. Cu toate acestea, elimina din start posibilitatea de a te angaja pe timp de noapte pentru ca te vei epuiza

Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?
Google Cloud Platform - ce este si la ce serveste?

Stocarea în cloud câștigă popularitate în rândul persoanelor care sunt deschise tehnologiilor moderne. Utilizarea abilă a platformei Google Cloud reprezintă o tendință globală în industria IT. Din păcate, doar câțiva dintre

3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj
3 aspecte de luat in considerare cand alegeti noua usa de garaj

Înainte de a începe să faceți cumpărături pentru o nouă ușă de garaj, aflați ce ar trebui să căutați și să înțelegeți posibilitățile vaste pe care le oferă îmbunătățirea prin

Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?
Cum pot fi ajutati copiii care din diverse probleme nu pot invata matematica, utilizand auxiliare scolare?

Sunt mai multe probleme care pot face ca elevii sa nu poata invata corespunzator matematica, insa auxiliarele scolare sunt o sursa buna de ajutor. In acest articol ne referim la auxiliar matematica clasa 7, insa sfaturile si regulile pot fi aplicate pentru orice alt tip de auxiliar indiferent de

Teste Online

cel mai usor test

acesta e cel mai usor test

mai multe »