Dream Big! Draw a line, dream above it!

Publicat: 17 Nov 2010 00:00

Esti student? Vrei sa intri in contact cu CEOs din mediul business si sa afli povestile lor? Vrei sa faci un prim pas catre o cariera de succes?

Dream Big este un proiect organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) si a fost conceput pentru a incuraja tinerii economisti in a avea aspiratii dincolo de mediocritate. Aflat la prima editie, proiectul isi propune sa devina un instrument de incurajare a studentilor economisti in dezvoltarea viitoarei cariere, oferindu-le modele din cel mai inalt nivel profesional.

De ce Dream Big?

O problema in societatea contemporana romaneasca o constituie lipsa valorilor si a modelelor autentice. In plus, studentii sunt reticenti in a face primul pas pentru a cunoaste astfel de persoane. Proiectul faciliteaza accesul si comunicarea studentilor economisti cu diversi CEOs din mediul business.

Dream Big se va desfasura pe mai multe etape:

Participa la Big Talk pe 23 noiembrie, ora 12:00, unde vei intalni 4 CEOs recunoscuti: Alin Burcea - CEO Paralela 45, Marius Ghenea - CEO PC Fun, Sorin Mindrutescu - CEO Oracle, Wargha Enayati - CEO Centrul Medical Unirea.

Tot pe 23 noiembrie, de la 18:00, te asteptam la Dream Coffee! Vei purta discutii intr-un mediu informal cu: Tincuta Baltag - Director General Fundatia Dinu Patriciu, Calin Fusu - CEO Neogen, Vlad Stan - Fondator Vlad Stan & Partners.

Daca vrei mai mult, participa la Big Practice, o sesiune de training-uri pe Leadership, Public Speaking si Personal Branding, pe 24, 25 si 26 noiembrie. Iti vei dezvolta abilitatile profesionale alaturi de Iulian Olariu, Bogdan Grigore si Paul Olteanu.

Daca iti place sa visezi si nu vrei sa te opresti aici, intra in programul de coaching Dream Come True! Incepand cu 29 noiembrie, ii vei avea ca mentori pe Tincuta Baltag, Dragos Manac, Mihaela Feodorof, Radu Petrea, Wargha Enayati si multi altii, timp de 2 luni!

Aplica pana pe 19 noiembrie 2010 pe www.aser.ro/dreambig!

Despre ASER Bucuresti - www.aser.ro
Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG infiintat acum 12 ani, care doreste sa aduca o raza de schimbare in societate, sa dea posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim in educatie, in creativitate, in studentii care vor mai mult de la facultate, care sunt intr-o continua cautare de inovatie, in viitorii oameni de succes.

Lumea noastra exceleaza prin pasiunea si implicarea tinerilor de succes.

Trebuie sa citesti

Ce sa-ti cumperi de la reduceri din bugetul de student
Ce sa-ti cumperi de la reduceri din bugetul de student

Atunci cand ai la dispozitie un buget de student, in mare parte constituit din banii primiti de la parinti si, poate, un salariu dintr-o slujba part-time, trebuie sa te gandesti cu atentie ce vrei sa cumperi si mai ales cand vrei sa cumperi. Campaniile de reduceri de pret din timpul iernii iti

Credite accesibile studentilor
Credite accesibile studentilor

Perioada studenției este una dintre cele mai frumoase în viața unui om. Este o perioadă plină de experiențe noi, de însușire de informații și noi abilități. Cu toate acestea, poate fi și o perioadă dificilă, în special

De ce nu este bine sa pregateasca parintii gustarea pentru scoala
De ce nu este bine sa pregateasca parintii gustarea pentru scoala

Una dintre cele mai vechi amintiri ne duce departe înapoi pe firul timpului, în copilărie, când un prichindel cu ochii cârpiți de somn primea de la mama pachețelul cu mâncarea de la grădiniță și apoi de la școală. Dorind să

Ce ar trebui sa ia in considerare studentii atunci cand inchiriaza o locuinta
Ce ar trebui sa ia in considerare studentii atunci cand inchiriaza o locuinta

Cand esti student in alt oras fata de cel natal, inchirierea unei locuinte confortabile la un pret rezonabil este un aspect foarte important. Totusi, din dorinta de a face economii sau de a rezolva aceasta chestiune cat mai rapid, multi tineri ajung sa se confrunte cu diferite situatii relativ

Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte
Unde sa iti petreci vacanta in aceasta iarna? Iata cele mai frumoase destinatii la munte

O vacanță la munte nu reprezintă doar o binemeritată doză de aer curat, de pace și de liniște, dar și o ocazie de a te bucura cu gașca sau cu familia de peisaje spectaculoase, aventură și neprevăzut. Iar vacanțele de iarnă de la

Teste Online

esti bun la pat?

cat de bine te descurci kand esti in timpul unei partide de sex?

mai multe »

Calculator Sarcina